Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en zebra.

Dagens humør:

Jeg har retningssansen sættes på prøve for Vægten i dag, men det lader ikke til at påvirke humøret i negativ retning. Derfor får dagens humør en karakter på 4. Kviksølvs kredsløb giver energi og på mange måder holder det humøret højt. Denne planetens indflydelse kan fyre lidt op under de indre følelser, men med Vægtens naturlige charme, så sørger du for at styre situationen, så den ikke løber løbsk.

Kærlighed:

Venus har en kraftfuld tilstedeværelse din kærlighed i dag og kaster lidt lys og varme på de romantiske strømme, der kombineret med en blød brise fra Mars, giver romantikken en karakter på 3,5. Er man single, bør man holde øjnene åbne. Er man i et forhold bør man benytte chancen til at pleje det.

Arbejde:

Det er dagens største udfordring for Vægten. Saturns tunge skygge har en tendens til at mørkne landskabet lidt. Derfor får arbejdet i dag en karakter på 2. Det kan virke udmattende, men husk på, det er kun en midlertidig fase, som snart vil være overstået.

Venner:

Venskabet stråler i dag med en karakter på 5, vært ved universets stjernekort. Venskabernes flamme blusser op i dag, og det er dagens hjørnesten. Venus, der har sin indflydelse, spiller her en stor rolle. Det kan være en god dag at sætte tid af til venskab og anderledes oplevelser.

Familie:

Familien får en karakter på 3,5. Familien er altid et pilast, en grundsten i livet. Men med Merkur der rykker lidt i situationens rødder, vises der tegn på mindre udfordringer i dag. Så når du deleliv er stjernerne sikrer at du ender op med en succesfuld.

Succes:

Når det kommer til succes, er det i dag en karakter på 4. Merkurs indflydelse vil skubbe lidt og utvivlsomt hjælpe med at åbne døre, som du måske har tænkt forbliver lukkede. Det er dog vigtigt at være opmærksom på de muligheder, der præsenteres for dig.

Dagens dyr: Zebra

Dagens dyr er den smukke og unikke zebra. Ligegyldigt hvor mange zebrastriber du ser, er ingen to sæt nogensinde ens. Ligesom zebraen er du unik i dag, Vægten. Dit individualistiske særpræg kommer til sin ret og maner til mod til at stå ud af mængden.

Dag i dag:

Denne tirsdag, den 7. december, ligger en fantastisk dag forude med et skvæt udfordring, men en regn af muligheder. Stjernerne er justeret, dagens kurs er lagt, og vigtigst af alt; du er styrmanden i dit eget liv. Husk at nyde solopgangen og de små detaljer under hele din rejse.