Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en hund , trofast og loyal.

Dagens humør

Karakter: 3/5

Lørdag den 24. juni 2023, er en dag med blandet humør for Krebsen. Stjernerne beder dig om at berige dit sind og krop i dag, kære Krebs, da månen fortsætter sin rejse gennem Jomfruen og dit solare tredje hus. Dine samtaler bør forblive forankret i logik og søgen efter viden, hvilket markerer den perfekte undskyldning for at tage din bedste ven med til et museum eller en lokal boghandel. Men du kan have brug for at sætte grænser for at tilbringe tid i dit eget hoved i aften, når Luna indgår en ubalanceret forbindelse med Chiron. Imidlertid vil en rastløs energi manifestere sig, når Uranus bliver aktiv i aften.

Kærlighed

Karakter: 2/5

Kærlighedens sfære kan være lidt udfordrende i dag. Du kan føle dig nødt til at tage små skridt, især med dit kærlighedsliv. Hvis det virker som en syg joke, så bør du samle dig og finde ud af, hvad du skal gøre næste. Husk, tålmodighed er nøglen i dag.

Arbejde

Karakter: 4/5

På arbejdsfronten ser det ud til at være en god dag for Krebsen. Du kan føle, at du har brug for en pause, selvom du bare lægger dine fødder op og slapper af med en fredelig kop oolong te og nogle vandkiks. Nyd den korte pause, før du skifter til overdrive igen.

Venner

Karakter: 3/5

Din sociale sfære kan være lidt intens i dag. Med det niveau af følelsesmæssig intensitet, du føler omkring dig, er det mere som et hvepsebo end en hundehus. Hold lav profil og bliv bare ikke involveret.

Familie

Karakter: 4/5

Familieforholdene ser ud til at være i balance i dag. Du kan føle behovet for at arbejde på dit hjem’s chi, fordi det er hårdt. Tilføj en plante og sørg for, at elementerne jord, luft, ild og vand er repræsenteret for at fremme sundhed og visdom.

Succes

Karakter: 3/5

Succes kan være inden for rækkevidde i dag, men det kræver tålmodighed og omhyggelig overvejelse. Hvis noget generer din samvittighed og siger, at dette ikke er en god idé, lyt.

Dagens dyr

Dagens dyr er hunden. Hunden symboliserer loyalitet og beskyttelse, hvilket er nødvendigt i dagens intense sociale atmosfære. Husk at ligesom en hund, skal du også være forsigtig med de mennesker i din pakke.