Vil du gerne gøre den næste vennemiddag lidt mere spændende? Mange venner elsker at spise mad sammen og kredse om det. Men mange vil også gerne have en sjov og mindeværdig aften ud af det. Læs med her i denne artikel og få nogle gode ideer til, hvordan I kan få en mindeværdig vennemiddag, næste gang I skal spise sammen.

Sushi pige

Det første, I kan gøre for at få en mere spændende vennemiddag, er at hyre en sushi pige, som kan være midterpunktet for jeres middag. Her vil den pige, I har hyret, ligge midt på bordet – nøgen – med en masse sushi på sig. Hun er så at sige jeres tallerken. Så kan I bare tage for jer af de lækre stykker sushi, mens hun ligger der og ser godt ud. Book en sushi pige lige her og skab en masse minder med dine venner.

Topløs servering

Det andet, I kan gøre for at få en mere spændende vennemiddag, er at hyre en eller flere topløse mænd eller kvinder til selve serveringen. Det kan især være sjovt, hvis I er et lidt større selskab, som skal have gang i festlighederne. Så kan I alle få lidt lækkert at kigge på, mens I bliver serveret for og spiser. Hvis I er et selskab af både mænd og kvinder, kan det være sjovt at hyre både topløse mænd og kvinder, men hvis I kun er mænd, er det nok sjovere kun at hyre topløse kvinder og omvendt, hvis I kun er kvinder til arrangementet. Men det kan I selvfølgelige helt selv bestemme.

Husk hinandens grænser

Selvom det kan være rigtig sjovt med både en sushi pige og topløs servering, er det vigtigt at huske hinanden og hinandens grænser, når I afholder en vennemiddag. Måske er en af parterne slet ikke tryg ved, at der ligger en nøgen kvinde foran sig, mens hans eller hendes partner sidder ved siden af. Og det skal man respektere. Så her skal man vurdere hinandens behov, inden man booker, så alle får en god aften.