Er du klar til at indgå kompromiser, kære Løve? Hvis du har været stædig og stået fast på din holdning i et forhold på det seneste, så er det måske tid til at lade køligere hoveder få overtaget. Det kan gøre det nemmere at nå frem til en form for enighed.

Stjernernes indflydelse

I dag står den Aquariske måne i dit partnerskabshus og står overfor den venlige Venus og den handlekraftige Mars – begge ligger i dit eget stjernetegn, Løven. Dette himmelske topmøde kan hjælpe med at lette spændingerne og gøre det muligt for dig at starte en frugtbar diskussion.

Lyt mere, tal mindre

For at få de bedste resultater, så lyt mere end du taler. Træk dig lidt tilbage fra dit synspunkt og prøv at forstå den anden persons holdning. Du kunne opdage, at du tidligere har misforstået deres mening.

Så, kære Løve, er du klar til at række ud og bygge broer i dag? Stjernerne synes at pege i den retning. Vær åben, lyt og søg efter fælles fodslag. Husk, at det at give efter ikke nødvendigvis betyder, at du taber – det kan faktisk være begyndelsen på en endnu stærkere forbindelse​1​.

Er du klar til at omfavne denne nye dag, Løve? For kun ved at forstå og acceptere kan vi virkelig vokse. Den stjerneklare himmel er med dig.