Tvillingernes Universelle Sandheder

Tvillingen, det tredje stjernetegn i zodiakken, er kendt for sin mentalitet, der konstant søge efter information. Tvillingernes symbol er baseret på de halvbrødre Castor og Pollux fra den græske mytologi, kendt for deres dygtighed inden for hestefærdigheder og deres evige bånd. De er begge evigt til stede i himlen som konstellationen Gemini, der symboliserer den magiske og mystiske dualitet i dette stjernetegns arketype​1​.

Tvillingen er det første af de fire mutable stjernetegn, som alle repræsenterer en energi af forandring og tilpasning ved de fire årstiders overgang. Som luftens element er Tvillingen let og spredt, hvilket i oldtidens astrologi symboliserer formlessness og opløsning. Tvillingens element er luft, der repræsenterer aktivitet, bevægelse og barnlig nysgerrighed​1​.

Hvad Er I Støbeskeen for Tvillingen Idag?

En god taktik for Tvillingen idag vil være at omdanne frygt til motivation for positiv handling. Tvillingen har masser af energi til rådighed, så det er vigtigt ikke at spilde den. Det er en af de situationer, hvor den mindste kommentar eller fornærmelse kan udløse en kædereaktion af misinformation. Folk er følelsesmæssigt opladede, så pas på, hvor du træder​2​.

Hvordan Tvillingens Planetariske Hersker Påvirker Dagen

I den klassiske astrologi blev Merkur tildelt herskab over både Tvillingen og Jomfruen. Tvillingen blev anset for at være Merkurs daglige/diurnale hjem, en adaptiv lufttegn, der tillader Merkur at være så flydende, nysgerrig og analytisk, som den gerne vil være der. Efter månen er Merkur den hurtigste planet i vores solsystem og går oftest retrograd, hvilket giver den et ry for at være uforudsigelig og konstant skiftende.

De, der er født med Merkur i Tvillingen, kan være kendt for deres mentale uro, hurtige intellekt og vittighed. Denne placering giver ofte den indfødte evnen til hurtigt at lære og nemt assimilere store mængder information. Når det kommer til Merkurs anliggender i livet, ser de, der er født med Merkur i sin herskende position, ud til at have en fordel, når det kommer til tilpasningsevne og kommunikation generelt.