Dagens horoskop byder på en unik blanding af indre refleksion og kreativ inspiration. Drømme og visioner kan komme og gå i dag, da ubevidste drivkræfter og billeder kommer til overfladen. Nogle af disse indtryk kan repræsentere gamle traumer eller fobier, der har brug for at blive frigivet. Du kan også trække kreativ inspiration fra disse opfattelser og bruge dem som grundlag for kunstneriske projekter​1​.

Månen tilbringer dagen i tegnet lige bag dit, kære Vandmand, og dette kan tjene som et lag af anonymitet eller et ønske/besov for at holde lav profil og genoplade dine batterier på et emotionelt niveau. Heldigvis hjælper dagens transitter dig med at eliminere ekstra mentalt “rod”. Du er godt positioneret til at identificere de ting, der kan undergrave din lykke, da dine observationsfærdigheder er fremragende. Du er tilbøjelig til at gå lav profil for nu, men problemløsning kan være naturlig. Der er en dejlig energi med dig for at tale tingene igennem med dine kære. Dagen favoriserer også koncentration om familien eller et praktisk projekt – disse er store stressaflastere nu! At fokusere på en ting ad gangen tjener dig godt. Planlægning med eller om familie- og huslige forhold kan være stærkt fremtrædende i dag​2​.

Ved dagens slutning kan du føle dig meget lettere – i det mindste følelsesmæssigt. Tag dagen i dit eget tempo, lad dine indre visioner guide dig, og husk, at det er okay at træde tilbage og genoplade. Gør plads til kreativitet og fornyet energi i dit liv.