Kære Løve, i dag vil du mærke en stærk trang til at forkæle dig selv, og det er fuldt ud fortjent. Når Venus træder ind i dit tegn, er det et signal til dig om at fejre dine succeser og give dig selv den anerkendelse, du fortjener. Du vil være fokuseret på dine økonomiske forhold hele sommeren, både når det kommer til at tjene og bruge penge. Måske skulle du overveje at investere i noget, der bringer dig glæde, såsom en sjov pung eller et andet tilbehør, der afspejler din personlighed.

Men husk, at din spirituelle side også fortjener opmærksomhed. Når månen bevæger sig ind i din intimitetszone midt på ugen, er det et perfekt tidspunkt til at reflektere over dine dybeste følelser. Lyset fra et alterlys kan være med til at skabe en rolig atmosfære, der gør det lettere at dykke ned i dine følelser.

Over de næste par uger, når Merkur træder ind i dit underbevidsthedsområde, vil du have en gylden mulighed for at udforske dine tanker og følelser endnu mere. Du kan skrive dem ned for derefter at slippe dem. Det vil hjælpe dig med at lette din byrde og få en større forståelse af dig selv.

I dag, ligesom alle andre dage, er dit liv dit eget eventyr. Gå ud og lev det fuldt ud, Løve