Kære Krebs, denne dag byder på en spændende invitation til en vigtig social begivenhed. Denne begivenhed kunne repræsentere en chance for at møde betydningsfulde personer, som kunne fremme din karriere, eller som kunne være involveret i et område, der interesserer dig. Din energi og entusiasme vil ikke gå tabt på disse mennesker, eller nogen for den sags skyld, da du åbenlyst vil tale fra hjertet, når du diskuterer, hvad der ligger på dit sind​1​.

Som en Krebs er du kendt for din evne til at håndtere dine følelser og dine dybe tanker. I de kommende uger vil der være en fremragende tid til at undersøge dine tanker og følelser og lade dem gå. Brug denne tid til virkelig at give slip og se dine følelser i øjnene. Måske vil du endda opleve en smule magi i processen.

Og selvom det materielle aspekt af livet vil være i fokus resten af sommeren – både tjene penge og bruge dem – skal du huske din spirituelle side. Det kan være en god idé at tænde et alterlys og sidde med alle dine store følelser. Du kan endda opleve noget magisk​2​.

Som en Krebs har du en naturlig evne til at være i kontakt med dine følelser og forstå dem på et dybere plan. Husk at værdsætte og bruge denne evne, da den vil guide dig igennem dagen og de kommende uger. Du er på en rejse, Krebs, og denne dag er kun begyndelsen. Tag et øjeblik til at trække vejret dybt, mærk dine følelser og vær klar til at omfavne de muligheder, der kommer din vej.