Dagens humør

Dagens humør for Tvillingen er en solid 4. Hvorfor så højt, spørger du? Jo, det er fordi månen migrerer ind i Jomfruen og skaber en række hjælpsomme aspekter overhead. Det giver dig en unik position til at bearbejde dine følelser uden at føle dig belastet af dem. Du vil føle dig lettere og mere i balance, klar til at tackle dagen med fornyet energi.

Kærlighed

I kærlighedens verden scorer Tvillingen en 3.5 i dag. Månen i Jomfruen hjælper dig med at finde fred med fortiden, hvilket kan være en spændende forløber for, hvad der kommer. Men husk, at det er vigtigt ikke at tage arbejdet med hjem, når Luna og Saturn står over for hinanden i aften, ellers kan det føles som om, du ikke har fået en fuldstændig fridag.

Arbejde

På arbejdsfronten får Tvillingen en 3. Det er en dag, hvor du kan være nødt til at tage føringen. Men husk, med stor magt følger stort ansvar. Du vil måske skulle foreslå sunde alternativer til frokostmødet i stedet for pizza. Du fodrer ikke kun dem med noget lækkert, men giver dem også tips om sund spisning.

Venner

Når det kommer til venskaber, scorer Tvillingen en 4. Din energi er høj, og du er klar til at dele den med dine venner. Du vil være i stand til at observere menneskers måder og lære fra dem, hvilket vil styrke dine venskaber.

Familie

I familieafdelingen får Tvillingen en 3.5. Din positive energi vil være en stor hjælp, især når familien har mest brug for dig. Du vil være i stand til at vælge det perfekte øjeblik til at træde ind og sprede kærlighed.

Succes

Når det kommer til succes, scorer Tvillingen en 4. Du er i stand til at tage styringen og lede, hvilket vil bringe dig succes. Men husk, det er vigtigt at holde balancen og ikke lade arbejdet tage over.

Dagens dyr

Dagens dyr er hunden. Hvorfor hunden, spørger du? Fordi der er masser af handling i hundehuset. Du er heldig, at din eneste rolle er at observere menneskers måder. Men spild ikke for meget tid på at undersøge de uudforskede zoner.