Dagens humør

Lad os starte med humøret. I dag, kære Skorpion, er humøret på en solid 4. Hvorfor det, spørger du? Jo, det er fordi, at Leo-månen hygger sig med Mars i morgen, hvilket styrker din beslutsomhed om at sætte dit præg på denne verden. Brug disse vibes som motivation til at bevæge dig dristigt mod succes, især når Merkur bliver aktiv i dit solare ottende hus, hvilket frigør forretningspersonen inden i dig.

Kærlighed

Når vi bevæger os over i kærlighedens rige, er karakteren desværre kun 2. Romantisk drama kunne være distraherende, når Uranus støder på agitation midt på formiddagen, så vær sikker på at træde let, når det kommer til hjertesager. Men frygt ikke, for Mars og Chiron vil slå sig sammen for at holde dig organiseret og på opgave, så længe du vælger dine kampe klogt og husker ikke at svede over de små ting.

Arbejde

På arbejdsfronten ser det lidt bedre ud. Her lander vi på en 3. Med Mars og Chiron ved din side, vil du være i stand til at holde dig organiseret og på opgave. Husk at vælge dine kampe klogt og ikke at svede over de små ting. Dette vil hjælpe dig med at navigere gennem enhver udfordring, der måtte komme din vej.

Venner

Når det kommer til venskaber, er det en god dag med en karakter på 4. Din beslutsomhed og styrke vil skinne igennem, hvilket vil inspirere dine venner og hjælpe med at styrke jeres bånd.

Familie

Familieforholdene får en 3 i dag. Der kan være nogle mindre udfordringer, men husk, at din styrke og beslutsomhed kan hjælpe dig med at navigere gennem disse.

Succes

Og endelig, når det kommer til succes, er det en stærk dag med en karakter på 4. Din indre forretningsperson er klar til at skinne, og med Mars og Chiron ved din side, er du klar til at tage udfordringerne op og bevæge dig mod succes.

Dagens dyr

Dagens dyr er løven. Ligesom løven, er du klar til at sætte dit præg på verden i dag. Din styrke og beslutsomhed vil hjælpe dig med at navigere gennem dagen, ligesom løven navigerer gennem junglen.