Dagens humør

Lad os starte med dagens humør, kære Jomfru. I dag scorer du en solid 4 på humørskalaen. Hvorfor det, spørger du? Jo, Månen fortsætter sin rejse gennem Leo og dit hus af privatliv denne morgen, hvilket skaber en kosmisk union med Mars, der er perfekt til at følge dine passioner bag kulisserne. Men pas på! En kaotisk stemning kan opstå, når Luna og Uranus kvadrerer over hovedet, især hvis du bliver distraheret af dagdrømme. Heldigvis vil Mars og Chiron give dig en mulighed for at bevæge dig gennem disse distraherende vibes, selvom du bliver nødt til at lade visse ideer eller følelser glide væk, når de dukker op.

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, er det en 3’er for dig i dag. Du vil gerne holde dig i loopet med dine professionelle kontakter, da Merkur bliver aktiv i dit solare tiende hus, hvilket kunne røre op information om forestående muligheder. Men husk, kærlighed er ikke kun romantik, det er også passion for det, du gør.

Arbejde

På arbejdsfronten er det en 3’er for dig i dag. Din arbejdstakt vil være på nåde af dem omkring dig i dag. Deres langsomme og plodding versus din hurtige og rasende kan sætte scenen for konflikt. Så skær ned på Red Bull og tungt koffeinholdige kaffer og tag en stor kalkun club til frokost. Lidt tryptofan kan være alt, hvad du har brug for at blive mere afslappet.

Venner

Når det kommer til venskab, er det en 4’er for dig i dag. Du føler behovet for at tale med nogen på en seriøs måde. Det er nok ikke et brud eller en tilståelse eller noget dramatisk, men mere som en samtale om et stort emne, som du ikke rigtig forstår.

Familie

På familiefronten er det en 3’er for dig i dag. Du vågner måske og ønsker, at du havde dagen for dig selv. Men ak, du skal tilbringe den på en fest. Du lovede at gå, og du skal, fordi din sidedisk er forventet.

Succes

Når det kommer til succes, er det en 4’er for dig i dag. En nylig nederlag kan være en mulighed i forklædning. Genovervej situationen.

Dagens dyr

Dagens dyr er hunden. Du ved ikke præcis, hvad der foregår, men det er noget meningsfuldt, det er du sikker på. Hold dine antenner op, når dine mennesker er omkring, bare i tilfælde af at du samler nogle ekstra spor.