Dagens humør

4/5

Når Freddie Mercury indspillede Bohemian Rhapsody, spillede han på det samme klaver som Paul McCartney til Hey Jude. Du kan se gentagelser i smukke ting, lige så meget som du normalt ser dem i negative mønstre og triggere, der kommer fra mennesker, du elsker. Med Månen i dit tolvte hus, så passioneret og kreativ som du må være i øjeblikket, ville det være klogt at give ensomhed en chance, så du kan se, hvor du virkelig står, før du viser for meget af dine intime længsler til dem, der ikke er klar til at se din sandhed.

Kærlighed

3/5

I kærlighed er du en sand jomfru. Trofast i venskab og i kærlighed, er du den, der åbner hjertets døre for at lade andre ind, men hvis du bliver såret, lukker du dem for evigt. Du deler kun noget med nogen, hvis du stoler meget på dem, og du gør det forsigtigt. Så i dag, hold øje med de tegn, der viser dig, hvem der fortjener din tillid og hvem der ikke gør.

Arbejde

4/5

Jomfruen er kendt for at være hård på sig selv, overorganiseret og lidt frakoblet fra resten af verden. Men det er netop disse egenskaber, der gør dig så effektiv på arbejdspladsen. Du kan overvinde enhver følelse med fornuft, og det gør du. Så i dag, uanset hvor kaotisk tingene føles, vil du rydde op.

Dagens dyr

Elefanten. Ligegyldigt hvor kaotisk livet bliver, finder du altid en måde at ‘rydde op’. På samme måde er elefanten kendt for sin utrolige hukommelse og evne til at overvinde forhindringer. Denne stærke, men blide kæmpe er en perfekt repræsentation af din ånd i dag.

Venner

3/5

I dag er det tid til at være lidt mere selektiv med dine venskaber. Virgo’er er kendt for deres pålidelighed og oprigtighed, men nogle gange har du tendens til at give for meget af dig selv. Så i dag, giv dig selv lov til at trække dig tilbage lidt, og vær selektiv med hvem du bruger din tid med.

Familie

4/5

Din familie kan altid regne med dig. Din hårde arbejdsmoral og trofasthed betyder, at du altid vil være der for dem. Så i dag, giv dig selv lidt tid til at være sammen med dem, for de værdsætter dig mere, end du nogensinde kunne forestille dig.

Succes

4/5

Som en Jomfru, er du aldrig tilfreds. Du overanalyserer, og du er aldrig tilfreds. Så du vil fortsætte, indtil hjulene falder af. Og det er præcis det, der gør dig så succesfuld. Du er stædig, og du ved, hvad du kan lide. Du gør det bedst, når du gør det selv. Så i dag, gå efter det, du vil have. Du har alle værktøjerne til at gøre det,