#Dagens humør#

Vægten får karakteren 3 idag. Nymånen i Tvillingene i dag skaber nye begyndelser for læring, deling, skrivning, tale og forbindelse. Der er meget at bearbejde, og vi kan have det som om, at så mange faktorer er involverede, at det er udfordrende at træffe en beslutning. Men det er en tid for øget spirituel opmærksomhed og vision, selvom vi måske først kæmper med det​.

#Kærlighed#

Kærlighedslivet får karakteren 2. Solen danner en firkant til Neptun i aften, og vi kan tvivle på vores formål, mål eller pligtfølelse. Hvis vi har manglet inspiration eller motivation, kan vi mærke det mere akut nu​.

#Arbejde#

På arbejdsfronten scorer Vægten 4. Denne måned er fuld af varm energi for deling af synspunkter, brug af tid med andre og læring. Der er meget energi til at hælde ind i gruppeprojekter eller mål, og disse livsområder kan være særligt dynamiske. Du kan bedre administrere din tid og finde job eller rutiner mere givende​.

#Venner#

Vægten får 5 i karakter for venner i dag. Venskaber og forbindelser spiller en stærk rolle denne måned. Der kan være spænding og forandring involveret med venner, netværk eller gruppeforeninger. Fjernvenner kan være tilfredsstillende. Du er generelt i gode hænder denne måned​.

#Familie#

I forhold til familie får Vægten en karakter på 3. Vi skal justere forventningerne, da vi kan se-saw mellem at se for meget og for lidt mulighed. Men trods det kan vores samtaler eller tanker lede os i nye retninger, eller der kan være nye stier for vores projekter​.

#Succes#

Når det kommer til succes, får Vægten 4. Juni sætter dig i god form for en positiv livsstilsændring, der vil gavne dig i årene fremover. Din realisme fører til en bemærkelsesværdig evne til at lave solide planer, især i forhold til økonomi, forhold, sundhed, kost og arbejde, med et særligt fokus på balance. Din selvtillid stiger​1​.

Til sidst, denne lørdag er en dag for nye begyndelser. Selvom du måske finder nogle udfordringer undervejs, vil din modstandsdygtighed og positive energi lede dig fremad. Hold øjnene åbne for nye muligheder, og husk at det er okay at tage din tid med at træffe beslutninger. Det er en tid med stor spirituel opmærksomhed, så tag et øjeblik til at reflektere over dine mål og drømme. I dit arbejde kan det være givende at samarbejde med andre og deltage i gruppeprojekter. I dine venskaber kan du finde glæde i både nye og gamle forbindelser. Der kan være visse udfordringer i familien, men husk at kommunikation er nøglen. Når det kommer til succes, er det en god tid til at lave solide planer og arbejde på din balance i livet. Din selvtillid vil hjælpe dig med at navigere gennem enhver udfordring, du måtte møde. Husk at tage vare på dig selv og hold din energi høj. Dette er din dag, Vægt, så gør det meste ud af det.