Dagens Humør

Vi giver en solid 4 i dagens humør. Du føler dig følelsesmæssigt stærk i dag, Vædder. Du har al din energi til rådighed for brug. Lad ikke denne mulighed gå tabt ved at foregive en hovedpine og blive hjemme og ikke lave noget. I stedet for at analysere alt og kritisere alle andres liv, se på dit eget og se hvilke valg du kan træffe lige nu. Tag det bedste kursus baseret på de ressourcer du har ved hånden.

Kærlighed

Kærlighed får en 3 i dag. Det er en fair dag for kærlighed. I løbet af måneden vil der være stærk forbindelse, læring, deling og skabelse. Du vil have lyst til at nyde, forkæle og underholde dig selv og have lidt sjov. Der kan være nye ideer og planer, der får støtte og momentum denne måned. Du vil helt sikkert nyde behagelige samtaler, glade nyheder og personlige interesser, men information overload kan være et problem fra tid til anden.

Arbejde

Arbejde scorer 3 på skalaen i dag. Det er en fair dag for arbejde. Juni bringer fremragende energi til forhandlinger, kreativ skrivning, problemløsning og relationer med kærlighedsinteresser, bekendtskaber og børn. Dette er muligvis ikke altid en produktiv tid for arbejde, men det kan være fremragende til mental forfriskning. Saturn begynder sin årlige retrograd cyklus den 17. juni, og Neptun begynder sin retrograd den 30. juni. Begge planeter er i øjeblikket i transit i dit solare tolvte hus. I de kommende måneder vil du lære mere om dine spirituelle mål, binde løse ender eller afslutte langvarige projekter, der har mistet deres formål.

Venner

Venner får en 4 i dag. Det er en god dag for venskab. Du udtrykker både dine følelser og ideer med samme lethed. Komplekse problemer synes at være lettere at forstå, når du føler dig støttet og nærmer dig dem på en afslappet måde. Socialt kan du være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Familie

Familie får en 3 i dag. Det er en fair dag for familie. Venus går ind i det samme område af dit solare kort den 5. juni, hvilket bringer varme og charme til dit personlige liv. Men husk, det er ikke en ideel tid til at lancere store langsigtede projekter, men at vende tilbage for at fuldføre gamle projekter kan være givende.

Succes

Succes får en 4 i dag. Det er en god dag for succes. Du er i en mere kommunikativ sindstilstand end normalt, og distraktioner er hyppige! Dog er det også en god tid til at sende følere ud, tilfredsstille din nysgerrighed og lære nye ting. Du kan have en hård tid med at trække dig væk, så det kan være en god ide at overveje kreative, hvilefulde måder at engagere dit sind på; på denne måde opnår du et kompromis.

Dagen i dag

Alt i alt bliver det en energisk søndag. Du har hele din energi til rådighed for brug, så lad ikke denne mulighed gå tabt ved at foregive en hovedpine og blive hjemme og ikke lave noget. Grib dagen, Vædder! Søndagen er din for at forme, og du har alle ressourcerne til din rådighed. Lad ikke denne mulighed glippe. Uanset om det er ved at starte et nyt projekt, forfølge en særlig interesse eller starte et kursus, er valget dit. Husk at fodre din fantasi, ånd og tro. Det er en travl tid for dig på et mentalt niveau, så overvej kreative, hvilefulde måder at engagere dit sind på. På denne måde opnår du et kompromis, og du kan undgå at blive overvældet af information. Så nyd denne solrige søndag, og husk at tage dig tid til at pleje både din krop og dit sind.