At Omfavne Forandring”, “Navigere i Fortidens Skygger”, “En Ny Måne, En Ny Mission

Begynder vi med vores første underoverskrift, “At Omfavne Forandring”, ser vi en dag fuld af muligheder for tvillingen. Månens energi i dag opfordrer dig til at prøve nye ting, eksperimentere og diversificere. Det kan være gavnligt for dig at finde mere tid til givende aktiviteter. Du er klar til at få mest muligt ud af situationen. Tidligt på dagen vil det være din bedste strategi at konfrontere et problem frem for at undgå det.

Dette leder os til vores anden underoverskrift, “Navigere i Fortidens Skygger”. Pluto’s tilbagevenden til dit solare ottende hus peger på yderligere arbejde i områderne intimitet, gæld og afhængigheder. Du kan finde dig selv vende tilbage til fortiden i disse livsområder, og nøje undersøgelse er nødvendig. Senere på dagen skal du være på vagt over for overindulgenser eller aktiviteter, der kompromitterer dine værdier. Du kan føle dig mindre fast eller solid end normalt, hvilket kan få dig til at sætte spørgsmålstegn ved dine naturlige instinkter. Denne ubeslutsomhed kan føre dig til at gøre eller sige noget, du senere vil fortryde. Ansvar kan føles tungere end normalt​.

Endelig kommer vi til vores tredje underoverskrift, “En Ny Måne, En Ny Mission”. Nymånen den 18. er i dit tegn, og det giver dig et dejligt løft: Det er tid til at genskabe dit image, starte på ny i et vigtigt område af dit liv, og vende en ny side. Fra den 11. har du følt dig mere beslutsom og selvsikker omkring, hvad du vil og har brug for. Nu giver nymånen dig en mission. Personlige mål understøttes denne måned. Plus, du skaber muligheder for dig selv​.

Så, kære tvillinger, hvad venter du på? Det er tid til at omfavne forandringen, navigere gennem fortidens skygger og sætte kurs mod din nye mission. Husk, dit eventyr er lige begyndt!