En Turbane af Følelser

Pluto, forandrings- og revolutionens planet, vendte tilbage til Vandmanden i marts. Det var ikke bare første gang i vores levetid, men starten på en rejse, der ikke slutter, før den til sidst forlader i 2044. Pluto vil retrogradere tilbage i dag, men vil vende tilbage i januar for at starte, hvad der vil blive en 20-årig rejse mod forandring og personlig vækst. For nu er dette sat på pause, men med frø, der er plantet, som du har tid til at udforske i dit eget tempo. Pluto er dog ikke den eneste planet i bevægelse, med Merkur, der slutter sig til Solen i en legende og kreativ del af dit kort i dag.

Kærlighedens Planet Spiller en Rolle

Lige når Venus, kærlighedens planet, bruger sin første weekend i dit forholdssektor, tager tingene en drejning til det bedre. På den ene side vil Plutos afgang fra Vandmanden lette presset på dine forhold, mens mindre end en time senere vil Merkurs, kommunikationens planets, tilbagevenden til dit romantiske sektor gøre det lettere at give dit hjerte en stemme og sætte hjerte og sind på samme side​.

Kære Vandmand, det er vigtigt at huske, at selv i tider med forandring og udfordring, vil dit horoskop altid være der for at guide dig. Så uanset hvad dagen bringer, er det vigtigt at huske at stole på dine følelser og være åben for forandring. Og husk, selv midt i kaos, er der altid plads til kærlighed.