Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala, fordi du elsker fred og ro.

Dagens humør

På denne tirsdag, den 22. august, betegnes Vægtens humør med 2 på en skala fra 0 til 5. Måske har du tråde, der hænger løst eller dele, der hænger i en tynd tråd. Hatten af for dit mod til fortsat at smil, selvom situationen virker udfordrende! Universet sendte et kosmisk budskab om at være vedholdende og ved det, er du ingen undtagelse, kære Vægt! Du kan blive bedre til at håndtere din tid og energi effektivt. Hvorfor ikke starte nu?

Kærlighed

På kærlighedsfronten får du en karakter på 3. Tag dig tid til at sætte pris på din partner eller crush – det er ligesom at lade en båd sejle i fuld fart i den retning, du vil. Flasken er halvt fuld, hvis du ser det fra et positivt perspektiv. Hvem ved, hjertets flammer kan danne nye skud?

Arbejde

Kære Vægt, dit arbejdsliv får en skinnende karakter af 4,5 i dag! Du er fast besluttet på at nå dine mål og ser ud til at være klar til at forhandle om ethvert bøvlende emne på dit bord. Gevinsten i dag? Bedre resultat end forventet! Men husk, overmod kan komme tilbage som en bumerang. Med begge ben på jorden og din trofaste vægtskålspræcision kan du nå vidt og bredt!

Venner

Ser vi på venskabsdelen, er det fulde point på 5. De stjerner, der lyser op i dit liv, er lige omkring hjørnet. En god dag for sociale sammenkørsler og sjove diskussioner. Du svæver på en lyserød sky, som dit smitsomme humør spreder sig til alle omkring dig.

Familie

Desværre kan alt ikke altid være fryd og gammen. Familien får en karakter på 0 i dag. Komplekse familieforbindelser kan skabe tvetydigheder og forvirringer. Men husk, selvom familien er som en gren af træet, er det kærligheden, der holder grenene sammen. Undrer du dig over, hvordan du kan håndtere dagens familieudfordringer?

Succes

For succes, får du en solid karakter på 3,5. Selvom alt måske ikke kører på skinner, er du på rette spor. Tid til at tage dine strålende planer ind i virkeligheden. Keep going, Vægt!

Dagens dyr

Dagens dyr er den bedårende Koala. Ligesom koalaen, er du fredelig, rolig og elsker ikke noget mere end at slappe af i dit eget selskab. Du trives i harmoni og undgår konflikter, når du kan. At være som en koala betyder, at du værdsætter dit eget selskab og trives i et roligt og fredeligt miljø.

Tirsdag den 22. august byder på en blandet pose jelly beans for dig, kære Vægt. Ikke alt er, som du gerne vil have det, men der er lys for enden af tunnelen! Og husk, i din rolle som koala finder du trøst i dit eget selskab, nyd det så meget du kan!