Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger pga. dit uimodståelige drive og indre flamme.

Dagens humør: 2

I dag, Vædder, vil dit sind være lidt stormfuldt. Du kan måske have tendens til at gruble alt for meget. Men bare rolig, stormen vil passere, og et klart sind vil følge. Selvom humøret får en lav vurdering på 2, skal du ikke bekymre dig – resten af dagen vil, skæbnen vil, medføre godt nyt.

Kærlighed: 5

I dag vil hjertet af din interesse blomstre som en sjælden eksotisk blomst under et varmt forårssol. Din charme og karisma vil være på sit højeste. Er der bare duften af romantik i luften, eller er det universet der er ved at mikse noget magisk for dig?

Arbejde: 4

De stjerner, der skinner over din arbejdsplads, blinker med utæmmet optimisme. Din viljestyrke og indre ild, kendetegnene for dit tegn, vil bidrage til en positiv og produktiv dag. Brug det til at tackle de udfordringer, der måtte komme din vej.

Venner: 0

I dag skal du nok passe på. Dine stjerner peger på en risiko for konflikter. Det er muligt, at en ven vil kollidere med din kraftfulde energi. Ingen roserne uden torner, som man siger. Men husk, at selv den stærkeste storm vil passere.

Familie: 3

I husets rige kan du måske opleve en vis spænding. Men fordi du er Vædderen, den første i dyrekredsen og kendt for dit førende instinkt, da vil du være i stand til at navigere gennem de højdepunkter og nedture, som dagen kan bringe.

Succes: 5

Her er det stærkeste punkt i dit horoskop, Vædder. I spørgsmålet om succes vil du sikkert shine. Din kraftfulde og effektive Vædder-energi vil lede dit skib af ambitioner mod sejrshavnen.

Dagens dyr er Tiger, for dens utrættelige drive og indre flamme spejler din egen. Ligesom en Tiger på jagt, skal du angribe dine udfordringer i dag med grusomhed og elegance.

På denne tirsdag, den 22. august, må du ikke glemme, at trods de batterier, man måske løber ind i, så vil de stærke som dig altid finde deres vej. Tillad ikke skyer at blokere for solens stråler, for dagens skyer vil gøre morgendagens sol endnu sødere. Husk, når alt kommer til alt, så er du en ubøjelig Vædder, en blevet til at sejre!