Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en flodhest.

Dagens humør

Dagens humør er på en solid 4. Med Venus, planeten for kærlighed og skønhed, der nu er i jeres 5. hus, skal I Stenbukke føle jer upåklagelige. Et let overskud af energi kan netop i dag gøre jer ekstra charmerende i omgang med andre. Hvem ved, måske kan I også begynde at spotte de små skønhedsværdier i de ellers så grå hverdage?

Kærlighed

Kærlighedsbarometeret læser 3 i dag. Kærlighedsplaneten Venus kaster det romantiske drømmetæppe ud over jer, men samtidig kan Saturns indflydelse bremse jeres iver lidt. Denne kraft kan måske skabe lidt ravage på daten, hvis man ikke er helt i staå til at gyrde op med Saturns soldide realisme. Men frygt ej, for skæbnens hjul fortsætter sin uundgåelige rotation. Kærligheden er der stadig, og med lidt tålmodighed kan man se den blomstre igen.

Arbejde

Arbejdet scorer midt på skalaen med 2.5. Med Pluto i retrograd kan tingne på kontoret synes udfordrende. Midlertidig frustration kan opstå nu, men vær tålmodig. Efter stormen kommer der altid stilhed. Vær forberedt på nogle udfordringer, men husk at de er midlertidige.

Venner

Dagens venskabshoroskop er på en høj 4. Takket være Månens energi vil der være en øget forståelse og toleranse over for jeres venner. Selvom I normalt er ret stædige, vil I være mere villig til at se tingene fra jeres venners synspunkt. Denne evne til at se verden gennem andres øjne vil hjælpe jeres venskaber til at blomstre.

Familie

Familiescore er på det højeste med en 5 i dag. Takket være Neptuns drømmende vibreringer, kan i forvente en beroligende og afslappet atmosfære i familielivet. Samtalerne vil være berigende og hjertevarme, og det vil føles som om man er på den syvende himmel.

Succes

I erfarer en jævn strøm af succes med en score på 3. Med Mars i jeres tegn, er det tid til at handle på jeres ambitioner og gøre fremskridt på jeres vej til succes. Men husk, Rom blev ikke bygget på en dag. Tålmodighed er nøglen, Stenbukke.

Dagens Dyr

Jeres dyr for dagen er flodhesten! Flodhesten, kendt for sin rolige facon og sin usædvanlige balance mellem vand og jord, er spirituelt set et symbol på jeres balancerede dag i dag. Flodhesten står fast midt i livets flod, med både sit hoved og hjerte i harmoni – akkurat som jer i dag. Især i forhold til jeres familiære relationer, så husk at værdsætte denne flotte balance mellem kærlighed og tålmodighed, som flodhesten repræsenterer.

Afslutning

Så der har vi det, Stenbukke! På denne helt særlige tirsdag den 22. august kan I forvente en god balance mellem det personlige og professionelle. Hver dag er trods alt en gave, og med planeternes placeringer i jeres favør, kan I glæde jer til en rigtig charmerende dag! Kør sikker derude – og husk at leve jeres liv i fülde drag! I er fantastiske!