Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger. Du er modig, mærkbar og uafhængig.

Dagens humør: 4/5

Skytten, takket være Månens møde med Jupiter i dit tegn i dag, vil du opleve et overskud af optimisme, positive vibrations og en generel glød af godt humør. Din evige tørst efter eventyr bliver stillet i dag, og du vil nyde hvert eneste sekund af det. Men pas på, nogle gange kan for meget af noget godt skabe ubalance, så sørg for at holde entusiasmen i skak.

Kærlighed: 3/5

Mens du svæver på skyerne af gode vibes, tager du dit forhold til et nyt niveau. Måske er det tid til at komme dybere ind i jeres forhold og tage fat om de vanskelige emner du har undgået. En middelmådig dag i kærlighed livet betyder ikke nødvendigvis noget dårligt, det åbner bare op for muligheden for at bringe jer tættere sammen.

Arbejde: 2.5/5

På arbejdsfronten er der derimod lidt udfordring. Måske vil du være tilbøjelig til at springe ind i nye projekter, men husk, tålmodighed er en dyd, og et veludført arbejde tager tid. Sæt ikke for høj fart på, og tag dig tid til at gennemgå detaljer. Du har potentialet, du skal bare fokusere.

Venner: 4/5

Brug tid med vennerne, få et godt grin og find måske på en spontan udflugt. Månens møde med din stjernesymbol har en indflydelse på dine sociale relationer, så det er en god dag til at bygge dem op og nyde deres selskab.

Familie: 5/5

Familien er din klippe i dag. Dine frigjorte energier passer perfekt sammen med den nærende og stabiliserende kraft, familien giver. I dag er perfekt til en familieudflugt eller til at skabe varige minder sammen. Styrk båndet og husk at sige tak til dem, der altid er der for dig.

Succes: 3/5

Der kommer dage, hvor succes ikke kun måles i hvor meget du har opnået, men hvor meget du har vokset og lært i processen. Dagen falder ind under denne kategori. Du vil muligvis støde på nogle speedbumps på vejen til toppen, men hver hindring er en læringsmulighed.

Dagens Dyr: Tiger

Dagens dyr, Tiger, symboliserer mod, skønhed og uafhængighed. Ligegyldigt hvad dagen kaster på dig, håndter det med ynde, mod og individualitet, ligesom en tiger ville gøre.

Tirsdag den 22. august forløber positivt på de fleste områder af dit liv, Skytten. Lad ikke en enkelt bump på vejen få dig til at glemme det store billede. Husk, stjernetegn og ens skæbne er som en vejviser, men styringen holder du selv. Smil, ånd dybt og tag ordentligt imod alt, hvad denne dag har at byde på.