Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger. Din styrke og vilje gør dig uovervindelig.

Dagens humør

Dine humørsvingninger i dag skulle sætte gymnastiktrampoliner til skamme! Solen står højt på himlen og dens glød manifesterer sig med fuld styrke i dit indre. Dagens humør bedømmes til at være en solid på 4. Bevar din indre brøleløve og lad ikke det mindste drama ryste din verden.

Kærlighed

Venus er i retrograd, hvilket betyder, at det bliver en dag med op- og nedture i kærlighedens rige. Din modtagelighed overfor nye oplevelser er mindre end ellers. I dag er din karakter i kærlighed på 2. Men husk, enhver udfordring kan overvindes med styrke og tålmodighed!

Arbejde

Du er ild i dag! Din organisatoriske og ledelsesmæssige evner er i top. Kigger man på dit arbejdslandskab blandt stjernerne, holder Mars skarpt øje med dig, og påvirker dig til at give den ekstra gas. Derfor, må dagens arbejdsindsats vurderes til en fuld femmer. Sådan skal det gøres!

Venner

Saturns indflydelse i venneregimentet bringer med sig en aura af seriøsitet og grundighed, som kan skabe en vis distance til dine nærmeste. Det betyder ikke, at du skal gemme dig blandt løverne i hulerne; men du skal huske at trække vejret og lytte til dine venners bekymringer. Din score på venskabsbarometeret i dag er en 3.

Familie

Uha, her er vi ude på dybt vand! Månen er i ugunstig position i forhold til dit familieforhold, hvilket gør dem noget disarray. I dag er din familiekarakter på nulpunktet, men for pokker – dem må vi huske at give lidt ekstra kærlighed i morgen!

Succes

Succes er ikke altid lige ud ad landevejen, vel? Nogle gange er det de skæve træer, der gemmer på de lækreste frugter. Med Jupiter på din side i succes-segmentet, kan du påregne en solid 4’er i dag. Succes i dag behøver ikke nødvendigvis være storslået – også de små sejre tæller.

Dagens dyr

Med alt hvad der foregår i løvens rige i dag, er dagens dyr helt sikkert en tiger! Imponerende, stærk og frygtløs – netop som du vil skulle navigere gennem tirsdagen.

Afslutning

På denne tirsdag den 22-08, husk at tage dine udfordringer med hovedet højt ophøjet. Mærk jordens styrke under dine fødder og himlens uendelighed ovenover. Du er stærkere end du tror, min kære løve, og bare vent – morgendagen venter lige rundt om hjørnet med nye drømme at jagte og vinde. God tirsdag.