Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala. Du er unik, afslappet og kærlig.

H2: Dagens humør:
Dagens humør karakter for Krebsen på tirsdag den 22. august, må desværre kun ligge på en magert toer. Føler du dig lidt som en skygge af dit normale jeg? Tag det ikke for tungt, du er i dybeste kontakt med din måne hersker i dag, og det kan gøre dig lidt følelsesladet og tilbagetrukket. Giv dig selv lov til at hvile og lytte til dine inderste følelser, de har noget at fortælle dig.

H2: Kærlighed:
Kærlighedsbarometeret læser på en fuld femmer i dag, for du er klar til at give og modtage kærlighed uden forbehold. Den trygge og familieorienterede Krebs skinner igennem din aura i dag. Benyt chancen og udtryk din kærlighed til en, der betyder noget for dig. For hvem kan vel modstå dit charmerende krabbepanser?

H2: Arbejde:
På arbejdsfronten er tingene desværre ikke som de plejer i dag, og her må vi trækker karakteren helt ned på 0. Din sensitivitet vil gøre det svært for dig at tackle udfordringerne i det ydre rum. Tage dagen af, hvis muligt, for din indre arbejdsplads kræver din fulde opmærksomhed i dag.

H2: Venner:
Dine venskaber blomstrer i dag, og stemningen nærmer sig en flot fire. Din indre empatiske krabbe vil gøre det let for dig at være der for dine venner. Bare husk, at du også har brug for at blive passet på.

H2: Familie:
Herhjemme hos familien er der intet der kunne være bedre. Familien er i dit hjerte, og du har fem stjerner i deres. Dit naturlige nærvær bliver særligt bemærket i dag. Positive samtaler og hyggelige stunder er at forvente.

H2: Succes:
Succesen er en rolig tre i dag. Overraskende succes er ikke nødvendig for dig i dag. Din spirituelle kontakt og dybdegående følelser er i høj kurs. Det er der, du vil opleve din største triumf i dag.

Dagens dyr, for dig, Krebsen, er en Koala. Ligegyldigt, om du hænger rundt i en eukalyptustræ eller sidder trygt hjemme, skal du tage dagen i dit eget tempo ligesom en koala. Denne dag handler mere om selveksploration og nærvær, end om fart. Selv hvis du føler dig lidt langsommere end normalt, kan det være en velsignelse i forklædning. Tag en pause, træk vejret dybt og omfavn dit indre ro.

Endelig, på denne tirsdag, den 22. august, giver stjernerne – trods dine manglende humor – grund til håb. Dine instinkter intensiveres i aften, Krebsen. Vandditten fra dit stjernetegn hjælper dig med at navigere i den følelsesmæssige understrøm. Og hus