Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra.

Dagens humør

Jomfruen, du er på toppen i dag! Humøret står på en god solid 4. Tænk, de stjernenes melodier synger og danser i dit indre. Plutons indflydelse skaber en harmonisk vibration i din aura, og det får dig bare til at føle dig henrykt! Dog, husk at tage din lykkerus med omtanke, så du ikke går over gevind.

Kærlighed

I kærlighedens navn får du en 3. Nå ja, du kunne nok have håbet på mere, men Uranus og Venus skaber en vibration, der tester din hengivenhed og tro på kærligheden. Men det er vel ikke så slemt, vel? Trodsalt kommer du ud på den anden side med en dybere indsigt og forståelse for kærlighed og relationer.

Arbejde

Arbejdet er solidt som granit i dag, og du scorer en 3.5. Stjernerne taler om en produktiv periode, hvor du letter arbejdsbyrden med dit formidable talent for detaljer og struktur. Pas dog på! Du er ikke maskine, husk at trække vejret og tage pauser.

Venner

På vennesiden er det lige dele solskin og skyer med en 2 i karakter. Nogle misforståelser kan dukke op på horisonten. Det er Merkurs retrograd der spiller ind. Men, frygt ej! Du er vel ikke typen, der lader små konflikter splitte gode venskaber, vel? Et godt råd er at være tålmodig og forstående.

Familie

Hold da op! Du får en hel 5’er i familieafdelingen. Du er en klippe for dem, der har brug for dig. Du er den fødte matriark/patriark og Jupiter i 7. hus får dig virkelig til at skinne på hjemmefronten. Ikke mange kan sige, at de mestrer dette lige så godt som dig!

Succes

Når det kommer til succes, står du med en solid 3. Karrieremæssigt er det ikke den bedste tid at tage sprængfarlige risici eller lave drastiske ændringer, men det betyder ikke, at du ikke har succes. Saturns påvirkning hjælper dig med at lægge solide grundsten for fremtiden.

Dagens dyr

Dagens dyr er Zebraen. Med sine smukke stribede mønstre symboliserer Zebraen din unikke tilgang til livet, din værdsættelse af balance og orden og dit evige mod at stå imod enhver udfordring. Selv i den vildeste jungles forvirrende kaos, kan en Zebra navigere med lethed og ynde – akkurat ligesom dig, Jomfruen.

Ah, tirsdagen med al sin glans, den 22. august er her. Hvor forskellige stjernernes rytme kan synge, hvor forskelligt alt vil komme til at vise sig på denne dag. Hvad enten din dag bringer kaos eller ro, så husk at fortælle dig selv: Jeg er enestående. Jeg er unik. Jeg er Jomfruen.