Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Elefant .

Dagens humør

3 ud af 5 stjerner og det er ikke halvt dårligt, Vandmand! Dagen begynder med et skævt smil, men forvent en solrig opadgående tur hen ad eftermiddagen. Hæng i stroppen som en springende kat i et træ, selv om vinden kan ryste dig de første par timer af dagen. Som vores ven Albert Einstein sagde: “Livet er som at køre på en cykel. For at holde balancen, må du bevæge dig fremad.”

Kærlighed

I dag er du en sand mester i kærlighedens kunst, Vandmand! 5 ud af 5, vel fortjent uden tvivl. Dine stjerner er i en sådan position, at kærlighed og romantik fylder dit univers. Hvem ved? Måske vil denne dag rumme en ny romance eller blot gen-tændingen af en gammel flamme.

Arbejde

En 2er på arbejdsskalaen er ikke en straf, Vandmand. Bare husk, at uden de hårde dage, vil de gode ikke føles så tilfredsstillende. Du vil måske stå over for nogle udfordringer, men du er dygtig og hårdtarbejdende – du vil overkomme dem, ligesom du altid gør.

Venner

3.5 er din venners score, Vandmand. Det kunne være bedre, men det kunne bestemt også være værre! Efter en lidt hektisk uge, vil dagens fokus i dit venskab være afslapning og hvile. Du har brug for at lade batterierne op, og hvad er bedre end at gøre det i selskab med vennerne?

Familie

En 4.5 for familie, Vandmand! Det er dagen til at nære og pleje dem, du holder af. Om det er ved et familiebesøg, en telefonopringning eller blot en kærlig tanke, så er det dine nærmeste, der vil holde dit hjerte varmt i dag.

Succes

Du får en solid 4 i succes i dag, Vandmand! Dine drømme og dybere ønsker er på dagsordenen. Vær særligt opmærksom på de større mønstre i dit liv, da de kan være udspekulerede ledetråde til din fremtidige succes.

Dagens dyr

I dag er du en Elefant, Vandmand! Du deler en række karaktertræk med dette majestætiske dyr; du er omsorgsfuld, klog og har en uvurderlig indre styrke. Hvordan ville du bruge dine tuskind?

Og sådan ser lørdag den 4. november ud til at blive for dig, kjære Vandmand! Tro på din egen styrke, lige som elefanten. Må din dag blive lige så storslået!