Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard. Hurtig, sleek og uforudsigelig.

Dagens humør – 4

Skytten, i dag er du i topform! Din humor tjener en glorværdig 4 på humørskalaen. Med Jupiter, der smiler ned på dig fra sin luksuriøse trone, kan du let føle livets søde nektar strømmer igennem dine årer. Står du normalt op med det forkerte ben? Det sker ikke i dag!

Kærlighed – 3

Kærlighed på agendaen for i dag? Med en score på 3 ligger du i midten af skalaen. Du kan mærke Venus’ indflydelse, men ikke fuldt ud. Dette er dagen, hvor du burde arbejde på din forbindelse med din partner. Hvis du er single, kan det være tid til at komme ud og møde nye mennesker. Læg dit hjerte på linjen, du ved aldrig hvad der kan ske!

Arbejde – 2.5

Saturn holder et vågent øje med dit arbejdsliv og giver en karakter på 2.5. Er opgaverne blevet lidt for trivielle? Eller har du lidt af den berygtede midtvejskrise? I dag er det tid til at finde ny inspiration. Et blik ud over horisonten kan hjælpe dig med at komme op i gear.

Venner – 4

Når det kommer til venskaber, scorer du højt – 4 på skalaen! Du har det med at tiltrække folk omkring dig. Merkur bringer bud om en god tid til at socialisere og bygge bro. Så hvorfor ikke arrangere en spontan sammenkomst?

Familie – 5

Dit familieliv er simpelthen glimrende, det overskrider skalaen med en ren 5! Du er hjertet i din familie, det er ikke til at undgå. Dagen i dag er som skabt til at snakke, spille spil og nyde kvalitetstid med dine nærmeste.

Succes – 3

Vil du score stort på succes-fronten? Med en score på 3, er denne dag hverken for ellevild eller alt for stille. Du gør langsomme men sikre fremskridt. Husk, Rom blev heller ikke bygget på en dag!

Dagens dyr: Leopard

Hurtig, sleek og uforudsigelig – du er dagens dyr, Leopard. Dit instinkt er skarpt og du har denne unikke evne til at tilpasse dig situationen, ligesom Leopard der patruljerer gennem junglen.

Denne lørdag, den 4. november, husk at gøre hverdagen speciel. Nyd solnedgangen, tag en tur i parken eller ring til en gammel ven. Skytten, pak denne dag ind med dit hjertes varme og brug det til at tænde et lys i andres liv. Husk, du er din egen lykkes smed!