Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Elefant

Dagens humør

Dagens humør får karakteren 4. En løve på en lørdag! Hvad mere kan man ønske sig? Du, som er ven med Solen, vil opleve en glædelig indre tilstand. Så læn dig tilbage, nyd solens stråler og bær dit humør oppe. Vær dog opmærksom på disse omskiftelige timer om eftermiddagen – lidt som løvens brølende humør, der kommer og går.

Kærlighed

Kærligheds-ometeret for i dag lander på en 3. Din stjernestatus i denne afdeling er så skiftevis som novembervejret, men du er løvens hjerte! Kunne det være, at Venus’ kærlighedsgudinde driller lidt? Husk, at ærlig og åben kommunikation er nøglen. Vær tålmodig, løven, kærligheden løber ingen steder.

Arbejde

I arbejdsdimensionen må vi ledes til karakteren 2,5 for i dag. Dagens astrologiske indflydelser kan skabe en mild turbulens på arbejdsfronten. Men løvens instinkt, at håndtere det ukendte, vil gøre sit job. Hold øjnene på bolden og næsen i brisen. Hanging in there!

Venner

Vennebarometeret svæver på en solid 4 i dag. Venus favoriserer sociale cirkler og promoverer sandsynligheden for munter mingling. Lad din indre løve lege og roar med glæde. Hvilke Ansigter vil du se i dag, jeg tænker?

Familie

Familieforhold får en velfortjent fuld femmer. Hjemmets planet, månen, er virkelig på din side i dag, løve. Familiebindinger er stærkere end løvehjertets hjerteslag. Udnyt denne dag til at nære de bånd, der betyder mest.

Succes

Når det gælder succes, er det heldigt i dag tre fold. Solens astrologiske velsignelser kan favorisere en mindre, men nyttig gevinst. Træk ikke halen mellem benene, løve, ringen er i brand, men husk, du var altid konge i cirkus!

Dagens dyr

Dagens dyr er Elefanten. Elefanten, med sin majestætiske kropsholdning og sit rolige væsen, repræsenterer den indre løve i os alle. Dette mægtige skabning bærer visdom og styrke, ligesom vores stolte løve. Lad os gøre elefanten stolt og være de bedste løver, vi kan være i dag!

Må denne lørdag, den 4. november, være en strålende dag for dig, løve! Hver dag er en ny mulighed for at røre ved stjernerne. Din løve stolthed er dit skjold, og det vil lyse det kraftigste på de mørkeste dage. Gå ud, erobre verden med din løve brølen brag!