Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en pingvin fordi du balancerer på flere aspekter i livet.

Dagens humør: 3

Dagens humør er en solid 3 for Jomfruen, hvilket er fordi, Jorden er i en konkret position og sender stabiliserende stråler. Måske gør Marters tilsynekomst i form af et harmonisk trine dig rolig, men du kan også føle, at du er i et limbo. Så ta’ en dyb indånding og lad stjernerne guide dig.

Kærlighed: 2

På kærlighedsfronten har Jomfruen fået en stakket 2, primært grundet til Venuskonstellationen, som kan gøre, at man ikke tør kaste sig ud i nye eventyr. Måske har du nogle uafklarede følelser eller problemer, som bør tackles først? Misforstå ikke – du kan godt finde kærligheden den her dag. Den er bare ikke serveret på sølvfad.

Arbejde: 4

Når det kommer til arbejdet, ser det strålende ud med en energifyldt karakter på 4. Jomfruen kan forvente fuldt blus på karrierestrålerne fra Saturn, der danner en gunstig vinkel til Jorden. Om det betyder en forfremmelse, et nyt job, eller velfortjent anerkendelse, er dog svært at sige. Men at arbejdet bugner af positive vibes, er der ingen tvivl om!

Venner: 5

På vennernes arena, har du scoret en fuld pott med 5. Det tegner til at være en fantastisk dag, hvor gamle venskaber kan blomstre. Det er en god dag til at udtrykke dine følelser til dem, der betyder mest for dig. Sådan en dag, hvor venskaber bliver styrket og forstået, er det ikke hver dag man oplever.

Familie: 3

Familieliv kan være en udfordrende bro at krydse. I dag får du en karakter på 3, hvilket signalerer en gennemsnitlig dag på familiefronten. Hvis der er nogen uenigheder, så tager du dem med oprejst pande og sørger for, at ingen følelser bliver såret.

Succes: 3

Det kribler i fingrene efter succes, ikke? I dag får du en 3 ud af 5 på succes skalaen, hvilket signalerer, at du må arbejde lidt ekstra for at høste frugterne. Men frygt ikke, det hårde arbejde du lægger for dagen vil blive belønnet i sidste ende. Delfinen er i en gunstig position, og dens energi vil hjælpe dig med at opnå det du længes efter.

Dagens dyr: Pingvin

Dagens dyr er en pingvin. Disse fjerede creature har en enestående evne til at balancere – ligesom dig i dag. Du har flere bolde i luften og pingvinen som dit symbol, vil råde dig til at bevare din balance på ‘ishavet’ af dagligdag.

Som en afslutning på din dag, Lørdag den 04. november, kan du forvente en gennemsnitlig dag med en blanding af succeser og udfordringer. Men husk, at som Jomfruen, har du en iboende styrke til at finde løsninger på problemer og komme ud stærkere på den anden side. Din indre pingvin vil hjælpe dig med at sejle igennem.