Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en loyal og trofast hund og elsker selskab.

Dagens humør

Dagens humør for Jomfruen svæver på et fint niveau af 4. Hvorfor så højt, tænker du? Nå, fordi Merkur, din herskende planet, er placeret i kræftens tegn i dag, hvilket normalt betyder, at du vil opleve en følelse af harmoni og indre ro. I dag vil være en af disse dage, hvor solen skinner lidt ekstra, både ude og inde.

Kærlighed

På kærlighedsfronten scorer Jomfruen i dag en solid 3. Venus i tvillingens tegn indikerer en dag fyldt med flirtende sms’er og smilende blikke. Det er ikke umuligt, at en gammel flamme dukker op igen, men husk, at det er vigtigt at se fremad. Alt i alt, en udmærket dag til romantik, men ikke nødvendigvis den dag, hvor du finder din livs kærlighed.

Arbejde

I arbejdslivet får Jomfruen i dag 2. Saturns position i Vandbæreren kan skabe en fornemmelse af at være fastlåst eller udfordret. Du kan føle, at dine talenter ikke fuldt ud bliver anerkendt. Men frygt ikke, denne periode vil også passere. Overvej det som en tid til refleksion og personlig vækst.

Venner

Når det kommer til venner, får dagen 5. Med Jupiters stråling fra Fiskenes tegn, vil du opleve en dag hvor venskab blomstrer som en smuk sommerblomst. Du vil føle dig tættere på dine venner, og muligvis vil du knytte nye, betydningsfulde venskaber. Grib chancen for at vise dine kære, hvor meget de betyder for dig.

Familie

Familieaspektet får i dag 4. Månen i Vædderens tegn indikerer, at der er god energi og harmoni i hjemmet. Men det kan også medføre en vis rastløshed, så tag evt. familien med på en spontan tur. Overraskelser er altid gode i mindre doser.

Succes

Dagens succesrate er på 3. Pluton i Stenbukkens tegn kan bringe en følelse af stagnation. Det kan virke som om, at uanset hvor hårdt du prøver, kommer du ikke videre. Men frygt ikke, fordi, som de siger, ‘Efter regn kommer solskin’. Dit stjerneskud vil komme, bare bliv ved med at skubbe.

Dagens dyr

Dagens dyr er hunden. Hvorfor hunden, spørger du? Fordi, ligesom den loyale hund, vil du i dag finde trofasthed og hengivenhed i dine relationer. Det er også en dag, hvor du kan lære af hundens evne til at finde glæde i de små ting og leve i øjeblikket.