Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en løve idag - stor og mægtig.

Dagens humør

Dagens vurdering giver en solid 4 til dit humør. Solstråler i dit kraftfulde stjernetegn, Vædder, varmer op og fylder din dag med opadgående energi. Du føler dig komfortabel i dit eget skin, klar til at takle udfordringer, der ligger foran dig. En slags ro i dit hjerte, der er nær beslægtet med indre fred, gør dig pokkers stålsat til at møde dagens udfordringer.

Kærlighed

I kærlighedens hus får du i dag 3 stjerner. Venus, kærlighedens gudinde, danser i dit tegn, men hendes dans er mere en vuggevise end en tango. Så forvent ikke banebrydende forandringer i dit kærlighedsliv. Men husk, selv de stilleste vande har dybder, og man har heller ikke brug for et kærligheds kaos til at opretholde en sund og kærlig relation.

Arbejde

Arbejdslivet får en karakter på 2. Saturn, disciplinens og strukturtagningens planet, kaster skygger på din karriere hus. Det kunne skabe nogle problemer og forhalinger i dine faglige bestræbelser. Men lad ikke dette sætte en stopper for din ukuelighed, Vædder. Husk på: kun den, der kæmper, kan vinde!

Venner

I dit venskabshus ser det fint ud, og du får en flot karakter på 5. Du har en iboende følelse af samhørighed og harmoni med dine venner, og det er en vigtig kilde til glæde og styrke for dig. Gå derfor ud i verden og søg selskab med dine venner, måske en spontan samling, lad latteren og de gode tider rulle!

Familie

Under familiens tag regerer Månen, og det giver en solid karakter på 4. I dag vil båndene til dine kære styrkes. Elsket og forventet af dine nærmeste, kan du forvente en dag fyldt med familiehygge og velvilje.

Succes

På succesfronten gør Mars, din herskende planet, en stærk tilstedeværelse, hvilket peger mod en karakter på 4. Dine højtflyvende ambitioner og den betydelige iver vil sætte dig på en god kurs mod succes i dag.

Dagens dyr

Dagens dyr er løven. Ligesom dette majestætiske dyr, er du energisk, frygtløs og parat til at kæmpe for hvad du vil rent hjertet. Vær løven, tag styring og vis verden din stolthed og fremragende lederevner.

Afrundingsvis kan vi sige, at denne onsdag den 12.07, med lidt bump på arbejdet, ser alt i alt lovende ud. Strålerne fra stjernerne peger mod en produktiv dag med betydelig trivsel på det personlige plan. Lad ikke mindre udfordringer sætte din ånd ned, Vædder!