Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en elefant - stærk og kraftig .

Dagens humør: 4

Åh, Jomfruen! Dit humør er helt oppe i skyerne på denne smukke onsdag. Du føler dig glad, energisk og utrolig positiv. Ikke kun fordi det er onsdag, men universet har faktisk stillet planeterne op på en måde, der kommer til at kaste et solfyldt skær over dig. Af netop den grund er dit humørskar på 4 i dag! Er det ikke fantastisk?

Kærlighed: 3

På kærlighedens højkant, er det lidt af en blandet landhandel i dag. Du bliver trukket mellem dine egne logiske og rationelle tanker og en uventet bølge af lidenskab. Under disse kosmiske påvirkninger er det vigtigt at balancere hjerte og hoved, det er derfor vi sætter en solid treer på kærlighedens barometer. Den som vover, vinder, ikke?

Arbejde: 5

På arbejdsfronten er det et strålende fem-tal til dig, jomfru! Og det skyldes hovedsageligt Jupiters transit, der bringer held og lykke til din karriere. Arbejdsmæssige udfordringer vil forsvinde som dug for solen, og du vil opleve, hvordan du nærmest ubesværet kan tackle alt, hvad dagen bringer. Så fyr op under ambitionerne og opnå det, du fortjener!

Venner: 2

Med vennerne, er det et lidt andet billede. Nå ja, rolig nu. Dagens energi kan føre til små uoverensstemmelser, måske nogle misforståelser. Din bedømmelse er på 2, men fortvivl ikke! Brug din indre visdom og tålmodighed til at navigere gennem disse vande.

Familie: 4

Hjemme hos familien, ser det ganske hjerteligt ud. Dagens energi opfordrer dig til at bruge noget kvalitetstid med dine kære. De vil sætte pris på din tilstedeværelse og deltagelse. Ovenstående tanker giver familieaspektet en flot firer på skalaen.

Succes: 5

Og hvad angår din succes – hold fast i hatte og briller! Med planeternes gunstige positioner i gemt er din succesraten på toppen med en fuld femmer! Hvis du nogen sinde har drømt stort, så er i dag chancen for, at gøre dine drømme til virkelighed.

Dagens dyr: Elefanten

Dagens dyr er Elefanten – symbolet på styrke, visdom og udholdenhed. Dagens energier minder meget om disse kvaliteter som elefanten symboliserer, og du opfordres til at omfavne disse egenskaber for at gøre denne onsdag den 12. juli til din bedste dag!

Så samlet set, kære Jomfru, så er denne onsdag en fremragende dag til at nå nye højder både personligt og professionelt. Så tag et dybt åndedræt, tøjle dine kræfter som en elefant, og gå ud og gør onsdag den 12. juli til en dag at huske!