Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en kolibri - fri og flyvende.

Dagens humør: 4

Hjulene drejer i din favør i dag, Vægten! Du vil fyldes med en sprudlende energi, der vil få dig til at løfte 4 højre hæle op fra jorden i pur lykke! Solen står i et heldigt aspekt til Venus, din ledende planet, der skaber betingelser for vafler med humør-flødeskum. Men husk, at balancen er din bedste ven; husk at holde jordforbindelsen.

Kærlighed: 3

Kærlighedens klokke klirrer på et halvt niveau i dag. Uranus kaster nogle uforudsigelige takter ind i kærlighedens vals, så det bliver svært at følge melodien til punkt og prikke. Men frygt ikke! Denne skiftende rytme er en lejlighed til at lære og vokse. Kan du ikke finde melodien, der lige passer? Hvem ved, måske skulle du prøve at danne din egen!

Arbejde: 2

Selvom du er kendt for din stræben efter retfærdighed og balance, beder stjernerne dig i dag om at være en smule varsom på arbejdsfronten. Mars og Saturn danner en spændende vinkel, der kunne udfordre din tålmodighed. Der kan opstå ærgrelser og små uroligheder, så gem måske det store projekt til en dag med mere rolige vinde.

Venner: 5

Den dag i dag kommer du til at danse i en næsten magisk vennekredse! Månehaven blomstrer for fuld udblæsning! Hendes mystiske blik gransker Neptun, som kaster en alchemists blændende gnister i dine sociale omgivelser. Dine venskaber vil nyde godt af denne stærke kosmiske forbindelse. Hvis der er en dag til at arrangere et møde med dine venner, så er det i dag!

Familie: 4

Under familiens tag vil der være masser af kærlighed og forståelse i vente. Venus sender søde små kærlighedsbølger, der vil få din familie til at føle sig ekstra særlige i din tilstedeværelse. Hvilket måske er grunden til, at indekset halter en lille smule. Det er nemlig svært at please alle på en gang, men din charme vil uundgåeligt bringe grin og glæde.

Succes: 3

Hvordan har du det med succes i dag, Vægten? Jupiter, den store gavmilde, har desværre dækket sig bag en lille sky, hvilket kan sætte nogle forhindringer på din vej til toppen. Men frygt ej, for du ejer evnen til at dreje lykkehjulet i din favør. Det kræver blot lidt beslutsomhed og viljestyrke. Du vil indse, at succes også kan være en rejse, og ikke altid et mål i sig selv.

Dagens dyr: Kolibrien

Hvorfor kolibrien? Denne lille fugl symboliserer energi, glæde og svinger sin vej gennem livets udfordringer – nøjagtigt som dagens energier opfordrer dig til at gøre! Kolibrien er en mester i at bevæge sig fremad, selv når vinden blæser imod den, så tag en note fra dens playbook, når du tackler dagens udfordringer.

Tak for i dag, kære Vægten. Søndag den 23.07.2023 vil være en dag fyldt med mange karruselture – nogle vil rive dig op i skyerne, og nogle vil måske tage dig igennem en lille rutsjetur. Du vil opleve perioder med solskin og skygge, men husk, at begge er en del af livets skønhed. Fortsæt med at danse, selv når musikken ændrer sig. Og husk, i morgen kommer der en ny dag og et helt nyt kapitel i dit astrologiske eventyr!