Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en bison-okse - stærk og udholdende.

Dagens humør

Ak, Tyren, i dag er der øretæver i luften! Med månen i skarpt aspekt til Uranus i dit tegn, kan det føles som om du rider en livlig okse i stedet for at være i kontakt med din indre ro. Giv dagen en humørkarakter på 2. Husk, himlen falder ikke ned, alt er blot ude af trit. Prøv at trække vejret dybt og finde det stille sted indeni, selvom det er udfordrende lige nu.

Kærlighed

Du må hellere lægge kedsomheden på hylden, Tyren! Venus, din herskende planet, ligger i dit femte hus og lover romantiske oplevelser af højeste kaliber. Kærlighedskarakteren skyder op til 4 i dag! Eventuelle usikkerhedsfølelser fra tidligere falmer i baggrunden, mens du læner dig ind i intens intimitet. Er du parat til at åbne hjertet og lade lidenskaben suge dig ind?

Arbejde

Pluto kaster sin transformative skygge på din karriere i dag. Den bringer en blandet pose af nødder – en del udfordringer, men også muligheder for vækst, hvis du tør dykke ned i dem. Tildel arbejde en karakter på 3. Du kan føle dig presset men vær rolig – en tyrs robusthed er legendarisk! Det er nok en god dag til at bruge din sedvanlige beslutsomhed og stædighed.

Venner

Med Jupiter i dit ellevte hus, står stjernerne gunstigt for venskabelige sammenkomster. Om det er en kort kaffeaftale, en udflugt til naturen eller et festligt arrangement, stuser du gladeligt ind i det. Vennekarakteren går flot op på en 4,5, Tyren! Så husk at nyde hvert eneste øjeblik!

Familie

Mars bevæger sig ind i dit hjem og familiehus, og bringer en vis turbulens med sig. Tillad mig at råde dig til at tage en dyb indånding og praktisere tålmodighed overfor nærmeste familie idag. Karakteren dalder til en 2, men husk, at også her er der lærdom at hente.

Succes

Dagens successtjerner er noget tågede, gør dig klar til en karakter på 2,5. Saturn i dit niende hus signalerer en tid for at revurdere gamle overbevisninger, der kan stå i vejen for din succes. Men sætter du dine horn ind, kan du overkomme enhver udfordring.

Dagens dyr

Dagens dyr er den standhaftige bison-okse. Ligesom denne stærke skabning, er du også inde i en periode med både udfordringer og muligheder. Bisonoksen er kendt for sin robusthed og evne til at møde modgang med styrke – en inspiration for vores egen Tyren i dag!

Søndag den 23.07.2023

Selvom dagen i dag, søndag den 23. juli 2023, har været lidt ujævn, Tyren, skal du huske at tage de gode oplevelser til dit hjerte. Ligegyldigt hvad er det altid værd at finde den sølvglimt blandt skyerne. Og husk; selv de mest komplekse knuder har en begyndelse og en ende. Du er modig, du er robust, og du er mere end i stand til at møde enhver udfordring, der kommer din vej. Dette er blot en fase, og som med alle andre, vil også denne gå over. Hav en berigende søndag!