Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en fugl - fri og flyvende.

Dagens humør: 4

Visestik og vindueskigger! Tvillinger, din søndag vil bugne af optimismen og incitament. Plantet Jupiter stråler held og lykke ned over dig, og det strømmer igennem dig som en livsbekræftende strøm. Du har løst kraven, og føler dig fri til at omfavne verden. Der kunne dog være nogle mindre knaster, men bliv ved din læst, og mærk hvordan morgendagen lokker med hyggelige stunder.

Kærlighed: 3

Når det kommer til romantik, Tvillinger, må vi erkende at du står midt i en gådefuld labyrint. Venus, planeten for kærlighed, danser tvetydigt i dit horoskop. Hjertets sprog kan derfor virke en smule tvetunget i øjeblikket, og det kan skabe forvirring i den intime sfære. Men ikke la’ dig skræmme — tager du alt med ro og navigerer efter dit intuits kompas, kan du finde vej gennem denne kærlighedsgådes labyrint.

Arbejde: 3

På arbejdsfronten kan du mærke en vis flammende utålmodighed. Med Mars, handlingens planet, lige i hælene, vil du finde dig selv kriblende for at tage fat. Men husk, at hovedet udenom er ikke altid den bedste vej. Så bare slap lidt af, Tvilling, og lad tingene udvikle sig naturligt. Trods alt er søndagen din dag til at genoplade.

Venner: 5

Du er i det sociale hjørne, Tvilling! Med Månene, der kaster et strålende lys på dit venskabshus, er der ingen tvivl om, at du er i dit ess, når det kommer til vennemæssige relationer. Planerne fossede ud som en flod, og det skulle ikke undre mig, hvis du snubler over et par nye bekendtskaber.

Familie: 4

Familiemæssigt skinner solen på dig i dag, Kære Tvilling. Med solen der rejser gennem dit hus for hjemmet, vil du føle dig særligt tilknyttet til dine nære og kære. Dagens mantra kunne være ‘familie først’! Dog vil månens placering bringe en prægtig slør af mystik, som kan give anledning til nogle små uoverensstemmelser. Men frygt ej, for kærlighedens bånd er stærk og vil holde jer sammen.

Succes: 4

Tvilling, med Merkur der navigerer i dit professionelle hus, indikerer det at du har nogle overraskende succeser i vente. Men som med alt her i livet, kommer det ikke gratis. Hold styr på dine ambitioner, og lad ikke noget distrahere dig. Du er på rette vej!

Dagens dyr: Fuglen
Dagens dyrekraft kommer flyvende høj i himlen ved hjælp af fuglen. Ligesom fuglen der spredes sine vinger og svæver over verdens travlhed, er du også i dag opfordret til at stige over det petty og se det større billede. Fuglen minder dig om, at du har friheden til at flyve højt, skabe æg og også følge din egen vej.

Og sådan kan vi roligt runde søndag den 23. juli 2023 af. Tvilling, du har en alvorsdag forude, men alvor blandet med en god portion af sand lethed gør livet saftigt, ikke? Nyd din uforglemmelige søndag og blik ind i den nye uge med glimt i øjet.