Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Hund - en trofast gammel ven.

Dagens humør
Der blæser en frisk vind af glæde og optimisme for alle Stenbukkene i dag, hvilket bevirker at dagens humør får en klækkelig karakter på 4,7. Selvom planeten Pluto er i retrograde i stenbukkens tegn, er det lykkes Jupiter, i dens nuværende position, at svinge balancen over på glædens side. Så kan du mærke den dragende varhed fra glæden trække i hjørnene af din mund i dag, Stenbuk?

Kærlighed

Når vi taler om vuggende hjerter og blomstrende romantik for Stenbukkene i dag, ser jeg en flot karakter på hele 4,2 stråle frem. Takket være Venus’ indflydelse støvsuger du en kærlighedens magi og charme, som nærmest rør ved romantikken på en elektrisk måde. Så hvorfor ikke tage fat i BFs hånd og føre vedkommende til et sted, der bobler af intimitet og varme?

Arbejde

Ser man på dette arbejdsjords digitale horoskop, er det blevet markeret med en karakter på 3,5. Selvom Mars står i en udfordrende position til Saturn, din hersker planet, betyder det, at din viljestyrke bliver testet. Men du, Stenbuk, så hårdnakket, er i stand til at møde udfordringerne på arbejdspladsen med et stærkt mod.

Venner

Sammenhold, det er kernen i venskab, kan vi være enige om det, Stenbuk? Månen i Fiskene i din 11. hus af fællesskaber, lader dig gøre det, du elsker mest – at være omgivet af dine yndlingsfolk. Men husk, at roségladser kun er sjove indtil et vist punkt. Venskabsbarometeret viser 3,8 i dag, så vær klar til at mærke svingninger – både store og små.

Familie

Familien er noget af det mest betydningsfulde for enhver person, og for Stenbukke er det ikke anderledes. Med en kraftig understrøm af tryghed og forståelse styret af Neptun, skal familiefronten i dag skrive en stærk karakter på 4,7. Så pas på at du ikke bliver båret væk af kærlighedens brusende floder.

Succes

Succes, det ultimative mål for os alle, og særligt for Stenbukkene. Takket være Merkurs indflydelse er der en blandede fornemmelse omkring succes i dag. Selv når Neptun laver rusk i spejlbilledet. Jeg giver det en 3,3 – men frygt ikke, for i morgen er en ny dag, fyldt med uanede muligheder.

Dagens dyr

Dagens dyr for Stenbukkene er en velvillig, trofast gammel ven – Hunden. Bruge hundens iboende loyalitet og venlighed til at løfte stemningen omkring dig. Giv hilsner med lige så meget entusiasme som en hund, der ser sin ejer komme hjem efter en lang dag væk.

En lykkelig søndag

Dagens søndag, den 23. juli 2023, ser ud til at være en bemærkelsesværdig dag for vores Stenbukke. Der er lidt af hvert på programmet, men det vigtigste er at være åben og tålmodig. Da dagen falder under soltegnet Stenbukken, vil stjernerne give dig en energi, der kan omsættes til positive forandringer i dit liv. Så kom ud i lyset, Stenbuk, og mærk hvordan stjernernes skær giver glød til din unikke udstråling!