Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er et egern idag .

Dagens humør

Jomfruen, dagens humør er på en solid 4. Solen i dit modstjernetegn, Fisken, skaber en harmonisk balance i din dag. Du vil føle en ro i dit indre, som påvirker din dag positivt. De strømninger, der hænger i luften er lidt magiske, og du opsuger det som en svamp. Men pas på! Lad ikke dagens intense energi suge dig helt tør. Husk at efterlade lidt brændstof til dig selv.

Kærlighed

På kærlighedsfronten er det en solid 3. Venus, kærlighedens planet, glider elegant gennem dit sjette hus i dag. Det betyder, at en stabil og balanceret kærlighedsenergi vil omslutte dig. Du vil nyde en dyb forbindelse med din partner, hvis du har en. Husk at bruge denne tid til at skabe dybere bånd.

Arbejde

På arbejdspladsen er situationen lidt mere kompliceret. Oplever du modstand? Er du stødt ind i en mur, du ikke kan finde ud af hvordan du skal tackle? Jupiter i dit tiende hus kan skabe udfordringer og begrunder derfor karakteren 2. Men du, Jomfrue, du er sej og beslutsom, bruger disse forhindringer som trampolin og hopper over dem. Bruger måske denne dag til at finde nye metoder og strategier.

Venner

Dine venskaber er på en 5 i dag! Mercury som hersker over dit venskabshus, er i en smuk stilstand, som efterlader dine sociale interaktioner på et højdepunkt. Vent ikke! Ræk ud til dine venner! Nyd denne dag med dem, for de vil være åbne for dine ideer og lærdomme du vil dele.

Familie

Familieforholdene i dag er i balance, deraf en tredje karakter. Selvom du har nogle op- og nedture i relationer derhjemme, vil du få en klarhed over tingene. Måske er det tid til at rette op på nogle gamle uenigheder?

Succes

Når det kommer til succes, er det en 4. Mars i dit sekundære stjernetegn, Vædderen, skubber dig fremad mod dine mål. Forvent en dag fuld af produktivitet og selvtillid, hvilket vil medføre store fremskridt.

Dagens dyr

Hvem skulle have troet, at dagens dyr ville være – egernet? Nå, men hvorfor egernet? Egernet repræsenterer fremdrift, opbevaring, planlægning og balance – alle kvaliteter, der passer perfekt til dagens Jomfru-energier. Som dette lille, beslutsomme dyr, er du parat til at arbejde hårdt, planlægge for fremtiden og opretholde en sund balance mellem arbejde og afslapning.

Så der har du det, Jomfruen. Forvent en søndag, den 23. juli 2023, der er fyldt med harmoni, dybe forbindelser og produktivitet. Nederlag bliver til udfordringer, og udfordringer bliver til sejre. Du står ved roret i dit liv. Husk at bruge egernet som din totem og styrke din vej gennem dagen! Tro på dig selv, træk vejret dybt ind, og lad strømmen af positiv energi flyde gennem dig. Day go, kære Jomfru !