Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en giraf.

Dagens humør: 4

Pas på, Vandmanden! Jupiter har trukket sin energi i retning af Mars, hvilket gør, at det gode humør er skrøbeligt i dag. Under disse ret hårde stjernetegnsforhold kan dit humør virke som en girafs hals, der svinger fra side til side. Men frygt ikke – som en ægte Vandmand vil du kunne ride stormen af med et smil på læben.

Kærlighed: 2

Hvis du har følt dig som en ensom zebra i et felt af løver, skal du ikke fortvivle. Kærlighedsplaneterne har svært ved at danne en harmonisk helhed i dag. Det betyder dog ikke, at du skal give op. Det betyder bare, at du måske skal være lidt mere tålmodig.

Arbejde: 3.5

Neptun, din karriere planet, har en positiv indflydelse på dit arbejdsliv i dag. Du kan føle dig drevet og klar til at tage udfordringer på. Sørg bare for at holde ørene åbne og øjnene skarpe, ligesom en ørn, der flyver højt over jorden.

Venner: 4

Som den sociale sommerfugl, du er, vil dine venskaber altid være en styrke for dig. I dag er det ikke anderledes. Din komiske sans og fremsynethed vil gøre din omgangskreds til de trofaste tilhængere, de altid har været.

Familie: 5

Saturn, din familieplanet, står stærk i dag. Det kan betyde, at familiebåndet styrkes og bliver endnu tættere. Så brug tid sammen med din familie i dag, og næg lidt ekstra opmærksomhed på de relationer, der kræver lidt ekstra TLC.

Succes: 3

I dag skal du fokusere på din indsats, snarere end resultaterne. Grav dig ned i dit arbejde og prøv at finde lidt glæde i processen, i stedet for altid at stræbe efter succes. Husk, det er rejsen, og ikke destinationen, der tæller mest.

Dagens dyr: Giraf

I dag er du en giraf, Vandmanden. Og hvorfor dog det? Fordi en giraf altid rager op og giver et klart overblik over situationen. Ligesom giraffen, vil du også være i stand til at se tingene fra et højere perspektiv. Vis verden, hvordan en giraf, går sin vej med ynde og elegance, trods sin klodsede højde.

Denne fredag 08-09 ser ud til at være en dag fyldt med både op- og nedture. Men hvem siger, at livet skal være så simpelt? Du vil værdsætte de gode ting mere, hvis du har arbejdet hårdt for dem. Så hold hovedet højt, Vandmanden. Du er stærkere, end du tror.