Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Din styrke og indre glød er indlysende.

Dagens humør: 4

Tvillingen, du er i topform i dag! Med planeten Merkur, der styrer dit humør, dansende i dit tegn, er dit indre kompas selvsikker og stærk. Du ser livets lysere side og bumler gennem dagen med blændende entusiasme. Du føler sig som en flodhest, der har fundet en vandmelon!

Kærlighed: 2.5

Derimod er det i kærlighed, at du må være forsigtig. Med Venus i dit midterhus, vil det være klogt at tage det roligt. Hvis du er i et forhold, pas på ikke at antage for mange ting. Måske skulle du lade tingene glide, som en vand på en ands ryg, i stedet for at lave bjerge ud af muldvarpehøje.

Arbejde: 3

Hendes Majestæt, Månen, der trækker dine karrierestjerner, har parkeret sig i den konservative Steinbukkens tegn. Dette betyder, at ikke alt går som fløjl på arbejdspladsen. Men med din agile tvillingintelligens og smidighed kan du zigzagge mellem udfordringerne som en dygtig antilope mellem træerne.

Venner: 5

Det er vennekredsen, hvor dagens højlys skinner. Sociale selv-, Tvilling, du er i dit sande element – omringet af dine bolde af bjørne, der tosser rundt. Du er fyren, alle vil være sammen med dagen lang!

Familie: 3

Familiedynamik er en blandet pose i dag, mere lig et komplekst puslespil end et venneligt brætspil. Tiden vil være bedst brugt på at lytte, snarere than at tale ud. Husk, en tavs munding er en mild storm.

Succes: 4

Når det kommer til succes, min ven, er du ikke andet end en tiger på jagt. Ørerne til jorden, øjne fastlåst på præmien – det er dit sværd, der skinner i solen i dag. Og når det gøres, vil du høre dit navn i vinden, lovprist af alle.

Dagens dyr: Tiger
Hvorfor? Fordi, som en tiger, vil du vise din stærke, ubøjelige vilje og demonstrere din beslutsomhed på enhver front du møder i dag. Din kraft og charme vil være uimodståelig, og du er klar til at tage dine drømme og gøre dem til virkelighed med en deterministisk snus!

Tvilling, denne fantastiske torsdag, den 16. november, er din dag til at vise verden, hvor strålende du kan være! Fra arbejde til venner, du er på toppen, klar til at løbe og overvinde på trods af enhver modstand. Lav din egen solskin, selvom der skulle være et par skyer.