Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør

På skalaen fra 0 til 5 har jeg fornøjelsen af at give dig, kære Stenbuk, en humør score på hele 4! Dagen i dag er virkelig en af de bedre. Den universelle energi er på din side, så husk at nyde denne tredje torsdag i november. Sørg for at le, selvom det kribler i tænderne, og sørg for at tage et skridt tilbage, når dagens små udfordringer begynder at hobe sig op.

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, er der er lidt knas i kærlighedsmaskineriet. Din score er 3 i dag. Venus er en smule ubeslutsom, hvilket kan gøre det svært for dig at afkode dit hjertes signaler. Men frygt ej, for selvom vejret er uforudsigeligt, skal du bare huske på, at efter regn kommer sol.

Arbejde

På arbejdsfronten er din score 2.5. Din ellers normalt så fantastiske arbejdsdisciplin risikerer i dag at komme på glatis. Du har Merkur, kommunikationens planet, at takke for det. Men glem ikke, at der selv i den mørkeste nat altid er en stjerne, der skinner.

Venner

Venskab er en af de pillere, der holder vores liv i balance, og i dag har du al grund til at juble. Din score er nemlig en 4! Venus, kærlighedens planet, smiler i sin nuværende position i forhold til din stenbuk sol, hvilket bør bringe mange gode stunder med dine venner.

Familie

Familien har en helt særlig plads i dit hjerte i dag, Stenbuk. Med en karakter på 5 skinner månen i dit fjerde hus og belyser you relationer til familien. Dette er en perfekt dag til at samles om bordet og dele livets små og store glæder.

Succes

På succesfronten er din score 3. Jupiter og Mars i tredje hus bringer held og energi, men kan også skabe konflikter. Det er derfor vigtigt, at du i dag husker at tage både dit overtøj og dit underkjole af, inden du dykker ned i den dybe ende!

Dagens dyr

I dag er du så dygtig som en tiger, der vandrer taktfast igennem junglen. Som tigeren er du i dag fuld af styrke, skarphed og beslutsomhed. Din evne til at navigere i både livets skove og ørkener er hvad der gør netop dig, til dagens dyr.

Torsdag den 16. november bliver en god dag, Stenbuk. Husk at nyde hver en øjeblik, for det er netop disse øjeblikke, der gør livet værd at leve.