Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin. Du er adræt og tilpasser dig alt.

Dagens humør

Dagens humør er en 3. Måske har du det lidt træt og uinspireret på denne torsdag, men det er ok! Du behøver ikke altid at bære et stort smil. Husk at det er helt naturligt at opleve både op- og nedture i livet – også i astrologien.

Kærlighed

I kærlighedens tegn, får du fine 4 hjerter ud af 5. Venus er på din side! Er du allerede i et fast forhold, så er det en god dag til at vise din mere kærlige og omsorgsfulde side. Hvis du derimod er single, så er der sandsynlighed for en possible romance!

Arbejde

På arbejdsfronten er du ikke helt på toppen i dag. En karakter på 2 er ikke så slemt, men det kan også være et signal om, at du har brug for en pause. Måske tager projekterne længere tid end forventet eller så er energien bare ikke der. Godt med en tålmodig jour!

Venner

Din vennekreds kan smile stort i dag, da astrologien giver dig max point, nemlig en flot 5’er! Du er ligesom en magnet der tiltrækker folk omkring dig i dag. Du har energi til at lytte, give gode råd og bare være der for dem, når de har brug for dig.

Familie

Familien får karakteren 3.5. Der er masser af kærlighed og harmoni at hente, men også lidt udfordringer. Husk, at balancen mellem at give og modtage er nøglen til glade familierelationer. Og hvem ved, du kunne være den, der får æren af at finde den gyldne middelvej.

Succes

Succesraten for i dag er på 3. Det er hverken godt eller dårligt. Det er sikkert, at du er på rette spor, men husk, at det er vigtigt at bevare gejsten og ikke blive desillusioneret ved første forhindring. De, der ved, at vejen til succes ikke er en lige linje, får mest ud af det i det lange løb.

Din spirituelle match for i dag er Pingvinen. Dette charmerende og adrætte dyr påminder dig om, at tilpasning er nøglen til overlevelse. Ligesom pingvinen, kan du også være graciøs selv under pres og du er i stand til at tilpasse dig alle situationer i livet med lethed.

Torsdag den 16. november bliver altså en blandet dag, men med klare muligheder for smil og kærlighed. Uanset, hvad planeterne viser, så husk, at det er dine handlinger og beslutninger, der i sidste ende skaber din dag. Så tag magten tilbage og gør dagen fantastisk! Tik tak, vandmand, din tid er nu!