Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør: 4

God dag, Løver! Den optimismiske Jupiter påvirker din indre sol, og skaber en sprudlende energetisk dag. Med humørskytsen på 4, er der ingen tvivl om, at du vil møde dagen med brusende energi og en ikke at stoppe positiv tilgang. Din brølende munterhed er smitsom, så lad din indre løve buldre!

Kærlighed: 2,5

Kærlighedens planet Venus har en lille skæv drejning i sit kærlighedsunivers. Du er måske lidt lav på lunten, når det kommer til at bruge dit hjertes råstyrke. Frygt dog ikke, dette betyder blot, at du skal trække vejret og give kærligheden lidt tid til at blomstre på egen hånd. Hvem har sagt, at man skal haste kærligheden?

Arbejde: 4,5

Hvis nogen kan tilføre arbejdspladsen intensitet og følelsen af formål, så er det dig, Løve! Med Mars i dit arbejdsende i dag, er du i dit kriger-element, og klar til at tackle udfordringer ligesom en sulten løve, der jager sit bytte. Med Jupiter der styrker dig, har du også heldet med dig!

Venner: 3

Måske falder tingene ikke helt på plads i dit sociale netværk, men takkede være Merkurs indflydelse, sker det af en god grund. Måske er det tid til at fjerne nogle toksiske forbindelser og lade pladsen være åben for nye, mere livgivende relationer.

Familie: 5

Saturn bringer dig tættere på dem, der betyder noget. Der er en ro, en tryg base i din familie-struktur, der skinner gennem alt det rådvilde. Det er tid til at sætte pris på denne fælles kærlighed og nære bånd.

Succes: 3,5

Kan du mærke energien af Uranus der opmuntrer dig til at tage de chancer, du normalt ville holde dig fra? Ja, det kan være intimiderende, men se frygt i øjnene, Løve! Du er stærkere end du tror, og det kan føre til store gevinster.

Dagens dyr: Tiger

Som Løve, har din stålvilje og kraftfulde attitude gjort dig mere som en Tiger i dag. Din styrke, elegante gå-på-mod og skarpe instinkter holder dig hurtig på fødderne og klar til at gribe din succes selv i svære tider. Bryd igennem eventuelle forhindringer som en tiger waltzing gennem junglen.

Suget ind i morgen, torsdag den 16. november, med et åbent hjerte og lige så åben holdning. Med gode og lærerige lektioner i dagens horoskop, er du rustet til at løbe med at gøre det bedste ud af det. Husk: Dit brøl når langt ud, Løve!