Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Elefant.

Dagens humør

Dagens humør er på en 4’er. Quinox-planeternes placering giver dig en positiv feel-good energi og løfter humøret. Trods små bump på vejen, vil din indre styrke og dit solskinshumør holde dig i et fortrinligt humør. Du er en strålende sol der stiger op i morgendisen, og din udstråling vil være iøjnefaldende for enhver du møder.

Kærlighed

På kærlighedsfronten vil dagen byde på blandet vejr, en karakter vi vil lande på 3. Venus er skjult bag solen og kan skabe turbulens i dit kærlighedsliv. Men husk, selv i de mest kaotiske tider, formår du at finde skønhed. Så lad ikke uroen slå dig ud – det er i modgang, vi vokser stærkest.

Arbejde

Arbejdsmæssigt sidder du på en 2.5. Saturns stilling i dit hus for karriere giver dig et dyk i arbejdsiveren. Men fortvivl ikke. Accepter tingene som de er, og tag det med ro. Nogle gange er det en god ting at bremse op, trække vejret og reflektere lidt. Du vil se, at det bliver meget bedre imorgen.

Venner

På vennefronten scorer du en solid firer. Merkurs indflydelse vil resultere i en dag rige på sociale interaktioner. Du vil føle dig på bølgelængde med dine venner, og samtalerne vil flyde let og sprudle af glæde. Tag initiativ til at invitere dine venner over. En varm kop te og et hyggeligt selskab gør vidundere!

Familie

På familiens barometer scorer du topkarakteren – en solid 5’er. Uranus, planeten for forandring, har dog skabt en stabil atmosfære i dit familieunivers. Tiden er inde for god familiehygge – en perfekt anledning til at styrke dit bånd med dine nærmeste.

Succes

For succes vil en 3’et være passende. Jupiters indflydelse er svag, og du kan opleve en lille mangel på selvtilfredsstillelse. Men glem ikke – succes er ikke blot destinationen, men også rejsen. Nogle dage er mere stille, men selv de dage lægger fundamentet for fremtidige succeser.

Dagens dyr: Elefanten

Dagens dyr er så majestætisk som elefanten. Din styrke, tålmodighed og visdom spejler elefantens karakteristika, og du kan lære meget ved at skele til dette bemærkelsesværdige væsen. Præcis som elefanten, er du på vej mod dagens endeløse landskab med trofasthed og beslutsomhed.

Torsdag den 16. november vil være en dag fuld af lys og læring for dig, Jomfruen. Modtag alle oplevelser med åbent hjerte, og husk at se skønheden i selv de mindste ting. Livet er en gave, og i dag er det en gave til dig. Husk at bygge broer, ikke mure og gå mod strømmen når tiden kommer. Du er aldrig blevet bedre!