Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en flodhest. Din robusthed og styrke på arbejdspladsen kommer til udtryk.

Dagens humør

Fisken kan forvente at være i glimrende humør i dag, og for dette giver vi karakteren 4! Selvom torsdagen kan være trættende, da du kun er en dag væk fra weekenden, vil dit humør stadig være højt på grund af den positive energi fra Jupiter og Neptun. Se indad og svøm med strømmen, Fisken, dagen i dag bliver mindre tumultagtig da stjernerne er i din favør.

Kærlighed

Det er en middelmådig dag på kærlighedens front, der fører en på skalaen til 3. Venus, kærlighedens planet, er ikke helt klar til at skabe sommerfugle i maven i dag. Men husk, roen før stormen, det betyder ikke udelukkende at tingene er dårlige. Blot tag det med ro, og lad romantikken blomstre langsomt.

Arbejde

Arbejdsmæssigt kan Fisken forvente en semi-pæn dag i dag med karakteren 2.5. Saturns position kan skabe en del forhindringer, og du vil måske komme til at føle, at du svømmer mod strømmen. Dog, lad være med at blive frustreret, de udfordringer du oplever vil gøre dig stærkere i den ende.

Venner

I dit sociale liv er der god grund til at smile – en solid 4’er på venskabsfronten. Du vil føle dig som en fisk i vandet i dine venner omgivelser, og der vil være meget latter og sjov i luften. Venus og Merkur står i et gunstigt hjørne, hvilket lover godt for dit sociale liv.

Familie

Fisken får i dag en ren 5’er i familiekategorien. Dit stjernetegn er kendt for sin medfølelse og tætte bånd med familien. Familiekredsen vil i dag kunne drage stor nytte af din omsorgsfulde natur, og du vil føle dig elsket og værdsat.

Succes

Når det kommer til succes, ligger Fisken i dag på 3. Selvom der vil være lejligheder til at skinne, står stjernerne ikke helt i linje for en fuld triumf. Men tænk på det som en vigtig lektion mod vejen til større bedrifter!

Dagens dyr

Dagens dyr er flodhesten. Du må undre dig over, hvorfor en flodhest? Jeg vil fortælle dig. Ligesom flodhesten er du robust i vanskelige tider, især på arbejdspladsen i dag, og du viser en fantastisk styrke. Du er stærk, men samtidig blid, ligesom flodhesten.

Dagen i dag

Torsdag den 16. november for Fisken er fyldt med en kludetæppe af følelser, udfordringer og triumfer. Dog, husk at livet er en flot symfoni af disse højdepunkter og lavpunkter. Gennem det hele, hold en positiv holdning, og svøm mod strømmen med mod i hjertet. Det er fra disse dage, hvor vi vokser som individer, lærer, griner og skriver vores livshistorier. Stå stærkt Fisken, for du er dagens flodhest – robust, stærk og i høj grad elsket!