Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala. Hos denne australske bjørn kan du finde ro, beskyttelse og begyndelsen på noget nyt.

Dagens humør: 2.5

Og her er det, min gamle ven, torsdagen. Du starter dagen med en bitter smag i munden, men lad det ikke ødelægge din dag. Du er en Løve, og når vi tales ved omkring middag, vil du mærke en fornyet energi vende tilbage. Som en boomerang blokeret af et frø i tung hældregn. Du bliver stædigt ved. Humøret stiger som varmen om middag, vent bare og se!

Kærlighed: 3

Ah, kærligheden! Som vinden der hvisker gennem blade, er kærlighed både kompleks og smuk. Der er visse kampe i luften mellem dig og din partner. Men som de siger, er kærlighed både at give og tage. Skru ned for hovedet og op for hjertet, løven. Din inderste varme vil smelte enhver usikkerhed væk.

Arbejde: 4

Tro det eller ej, men Neptun løber i dit arbejdshus, hvilket er et klart tegn på en stærk start på dagen. Dit initiativ bliver bemærket, og dine ideer strømmer friskt som morgenmaden på søndagen. Du har kul på arbejdets kreative side, den er din fordel. Men husk, at ingen løver jager hele dagen, så husk pauser undervejs.

Venner: 5

Din vennegruppe er som en flok løver, på toppen af fødekæden. I rører ved hjertet af enhver social gruppe med jeres stærke og beskyttende venskab. Nyd i fulde drag det gode selskab, for Venus’ position indikerer givende forbindelser med venner. Det er helt klart et fempunkts dag på venskabets himmel.

Familie: 0

Min ven, familie er en vidunderlig ting, men ikke alt kan være triumf og hornmusik hver dag. Der er nogle kampe med familielivet i dag, men husk dette, selv på de mest udfordrende dage, står solen op i morgen. Gennem udfordringer opbygger vi styrke, og din lederkraft som løve indikerer, at du kan styre skuden på ret kurs.

Succes: 4

Se dig selv, Løve! Du går hen over livets scene med en ukuelig attitude. Dagens succes er inden for rækkevidde, og med dit tegns ild element, oser du af energi og mod. Du har det der skal til for at gøre denne torsdag den 31-08 til en dag for sejrsfortællinger.

Dagens dyr: Koala

Se, dagen er måske ikke perfekt, men du har en spirituel allieret i Koalaen. Denne rolige, men stærke skabning kommer ofte ud om natten for at udforske og finde næring. Og det er netop det, du har gjort i dag. Du har opsøgt livets udfordringer, fundet vej i junglen og fyldt din sjæl med læringer. Så hvis vi var nede under, ville vi klart sige: Godt på dig, makker!

Lad os se dagens eventyr i øjnene, Løve. Ja, der er kampe, og ja, der er skyer på himlen. Men husk, at du er en Løve, en konge, stærk og majestætisk. Du har alle de værktøjer, du behøver for at tage denne torsdag den 31-08 og gøre det til en dag værdig for din erindring. Så kom så, Løve, ud i verden og brøl, for denne torsdag venter på dig!