Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin. Fredelig, social og tålmodig.

Dagens humør

Vi giver Fisken en solid humørkarakter på 4 i dag! Og hvorfor det, spørger du? Jo, med venus, der glimter i dit kærlighedshus, vil din indre glød og kærlige energi skinne igennem. Du vil være i stand til at overkomme eventuelle udfordringer, der måtte vise sig på din vej, og finde glæde i små daglige gaver. Alt i alt, er det en dejlig dag at være en Fisk!

Kærlighed

Kærlighedskarakteren lander på 3 i dag. Du vil føle en vis harmoni og støtte fra dit parforhold, hvis du er i et. Til singlerne; frygt ej! Din naturlige charme og godhjertethed vil trække folk til dig. Husk dog, at det allesammen er op til dig; det er dit valg, om du vil lade disse energier gå deres gang, eller om du vil tage styringen.

Arbejde

På arbejdsfronten får du en karakter på 2,5. Du vil måske finde nogle opgaver lidt mere udfordrende end sædvanligt, ikke på grund af kompleksiteten, men snarere fra en midlertidig mangel på motivation. Heller ikke herunder er det tid til at lægge armene over kors; brug i stedet denne tid til at genoverveje dine mål og strategier.

Venner

Dine venskaber får en karakter på 3,5 i dag. Du vil føle dig klar til at hjælpe dine venner, lytte til dem og være der for dem. Du kan opleve, at din empati og forståelse for andres behov kan gøre din dag mere indholdsrige.

Familie

Family first! Din familiekarakter står højt på toppen af skalaen med en flot 5’er. Du vil have det utrolig givende at tilbringe tid og dele øjeblikke med dine nærmeste. Dette kunne være den perfekte dag til at vise dem, hvor meget du elsker og værdsætter dem.

Succes

På succeskraften er det en solid 3’er. Du vil opleve moderate triumfer og erkendelser, både personligt og professionelt. Men husk, Rom blev ikke bygget på en dag. Tag det stille og roligt, og prøv at indse, at alt kommer til den, som kan vente.

Dagens dyr

Dagens dyr er en Pingvin. Nøjagtigt som denne fugl, er du i stand til at være i fred med dig selv om du er på land eller i vand, og du tilpasser dig let din omgivelse. Du er social og har et stærkt bånd med din ‘koloni’, ligesom pingvinen. Din tålmodighed og udholdenhed er også noget pingviner er kendte for, og er dynamikker, du bør aftrykke i dag.

Vi runder nu denne torsdag den 31. august af, og alt i alt lover det at blive en god dag for dig, kære Fisk. Du har de rigtige energier omkring dig og din evne til at tilpasse, hjælpe og være tålmodig vil sætte sit præg på dagen. Så dyk ned i dagen med en pingvins frygtløshed og nysgerrighed!