Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin.

Dagens humør

Dagens humør scorer en solid 4 i dag, Vandmand. Den stålsatte Saturn i dit vandmandssignatur stimulerer din indre plageånd og får humøret til at suse gennem loftet. Du vil føle dig bemærkelsesværdig sprudlende og i stand til at tage livet med et smil.

Kærlighed

På kærlighedsbarometeret hælder vi blidt til en 3 i dag. Venus, kærlighedens gudinde, svæver forbi i tvillingernes tegn og bringer en behagelig lethed over dit kærlighedsliv. Dog skal du være opmærksom, da Venus også er i opposition til rebelliske Uranus i dit hus for kampe, hvilket kan skabe uventede udfordringer.

Arbejde

Når det kommer til arbejde, giver universet dig en score på 2,5. Energikilden Mars træder ind i dit tiende hus og kan få dig til at føle en underliggende frustration. Dog kan denne energi også hjælpe dig med at nå dine mål, hvis den være kanaliseret korrekt.

Venner

Dagens energi til venner ærgrer sig på en glimrende 4er. Jupiter, lykkens planet, skaber en positiv stemning i dit ellevte hus for venskaber. Nutidens planetariske energier lokker dig mod sociale sammenkomster og gode latterbølger.

Familie

I familieafdelingen, kan du forvente en top-score af 5 i dag, Vandmand. Den intuitive Neptun er i retrograd i dit andet hus, hvilket gør, at du har nemmere ved at forstå dine family members på et dybere plan.

Succes

På succesbarometeret får du en solid 3. Saturnen stimulerer dit indre og åbner for en benhård arbejdsmoral. Du vil mærke en urokkelig viljestyrke, som, hvis den er brugt rigtigt, kan føre til fantastiske resultater.

Dagens dyr er en pingvin! Kindkøl på isbjerge, klodsede på land, men utrolige dygtige svømmere – pingvinen symboliserer i dag din vandmandsnatur af at være behændige i visse områder, men klodsede i andre. Sådan en blandet pose lækkerier er du, Vandmand. Du gemmer på dybder, som andre kun kan drømme om at udforske.

Torsdag d. 26 oktober er på trods af sit udfordrende element, en dag hvor lyset skinner lidt ekstra for dig, Vandmand. Der er noget i luften denne torsdag, som ofrer en form for genoplivning. Hold øjnene åbne for nye muligheder, og husk at bede om det, du ønsker – du ved aldrig, hvad universet kan have på lager!