Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en elefant , stærk og viljefast.

Dagens humør

I dag får humøret hos Tyren en solid 4,3. Månen i dit tegn smider ekstra glød på din indre flamme, og får humøret til at stige til skyerne. Tyren har mod på livet i dag, og du ser ikke kun glasset som halvfyldt – nej, det er propfyldt! Men husk lige, Tyren, at holde begge ben på jorden, det er her, du har det bedst.

Kærlighed

Kærligheden får svimlende 4,8 i dag. Planeten Venus, der styrer kærlighed og skønhed, har slået cirkler omkring dig, Tyren. Og med dens gunstige position, føler du dig sandsynligvis ekstra romantisk og tiltrukket af din partner. Du kan forvente at både modtage og give kærlighed i stort omfang. Mærker du netop nu, at dit hjerte banker lidt ekstra?

Arbejde

Arbejde scorer en fin 3,5 i dag. Mars skaber produktivitet og giver dig blod på tanden for at få ting gjort. Benyt denne energi til at føre dine projekter fremad. Men husk, at Rom ikke blev bygget på en dag, og heller ikke dit arbejde kommer til at løbe på skinner uden omveje og bump.

Venner

Vennernes score for i dag er 3,8. Din vennekreds vil finde stor glæde i dit selskab, og skænker dig masser af positive vibes. Merkur, kommunikationens planet, står i god vinkel til dit tegn, hvilket gør dig ekstra charmerende og vittig. Så, hvornår lægger du din humor frem?

Familie

Familien modtager karakteren 4,1. Dit stjernetegn er kendt for at være familiemenneske, og i dag lyser stjernerne lidt ekstra på dette område. Det er en perfekt dag til at dyrke familielivet, hvem vil ikke gerne glædes over et dejligt familiemåltid i dit selskab, Tyren?

Succes

Succes får karakteren 3,9. Med Jupiter, planeten for held og lykke, i din kølvand, er der gode chancer for successer i dag. Du har en iboende evne til målrettet at styre mod dine ambitioner. Ser du allerede dine triumfes sejrsscene forude?

Dagens dyr

Dagens dyr bliver Elefanten. En fredelig gigant kendt for sin styrke, udholdenhed og trofasthed, præcis som dig Tyren. Din stabilitet og tålmodighed i dag minder os om denne majestætiske skabning. Må din dag være lige så storslået som elefanten er!

Som de siger, der er ingen tid som nu – og torsdag den 20. juli er ingen undtagelse! Med planeternes gunstige positioner, har du alle forudsætninger for at nyde en fantastisk og indholdsrig dag. Kloden drejer fortsat, planeternes energi suser om ørene på os alle og Tyren går med taktfast skridt ind i dagen, klar til at gribe mulighederne. Sådan Tyren!