Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er Faunen idag - nysgerrig på dagen.

Dagens humør

Det ser ud til at solens stråler skinner på Tvillingerne. Dagens humør ligger på en solid 4. Jupiter, planeten for held, favoriserer dig i dag, hvilket stiller dit humør mod solskinssiden. Selvom der er plads til forbedring, er det et godt tegn at være fortrøstningsfuld i dag. Husk, at stjernerne ikke styrer skæbnen, men de viser os vejen.

Kærlighed

I kærlighed er det en lunefuld dag for Tvillingerne, det er ikke et lutter solskinsvejr, men en skygge eller to kan også have sin charme. Jeg giver det 3 på kærlighedsbarometeret. Der er mulighed for at dykke dybere ind i dit parforhold, og måske finde en ny forståelse for din partner. Venus sidder i dit kærlighedshus, så selvom der er nogle udfordringer, bliver de kun større, hvis du ikke møder dem med åbent hjerte.

Arbejde

På arbejdsfronten ser det ud til, at du er ved at tage kontrol, og viser dit sande jeg. Skiven lander på 4. Pluto, planeten for transformation, er i dit arbejdshus og skaber plads for nyt ved at skille sig af med det gamle. Tag en dyb indånding og omfavne de ændringer, der kommer din vej.

Venner

Nu, hvor vi taler om venner, ser det ud til, at du skal give plads til nye venskaber. Venneindikatoren står på 2, mest fordi man ikke kan undgå konflikter ved forlodning af de gamle venskaber. Månen, din spirituelle planet, er i kvadrat til din sol – det gør det svært at balancere nyt og gammelt.

Familie

Men når det kommer til familie, er du heldig. Familiemoralen er på sit højeste og jeg indstiller skalaen til 5. Med Merkur, din herskende planet, i dit øverste hus, er det tid til familien, og din fokus bør være klart rettet mod at styrke disse bånd.

Succes

Når det kommer til succes, ser det meget lovende ud. Vurderingen er en glødende 5. Med Mars, der symboliserer handling og forandring, i dit syvende hus, er det tid til at træffe nogle beslutninger og tage kontrol over dit liv.

Dagens dyr

Og i dagens spirituelle dyreskift anerkendes du som “Faunen”. Faunen symboliserer nysgerrighed, kreativitet og leg. Tag inspiration fra dette dyr, og vær åben og nysgerrig som det, ude i verden i dag.

Torsdag den 20.07

Til sidst vil jeg opfordre alle Tvillinger til at være så modige, nysgerrige og optimistiske som dagens dyr, Faunen, i dag den 20. juli på en afrundet torsdag. Verden er fuld af muligheder, og du er kun et skridt væk fra en helt anden virkelighed. Husk, skyen er ikke altid mørk, og bag hver sky er der en sol der skinner. Hold hovedet højt, blikket skarpt, og gå ind i dagen med faunens nysgerrighed ved din side.