Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en hare , lynhurtig og kvik på fødderne .

Dagens humør: 3

Holder man tungen lige i munden, Stenbukken? Du finder dig i jævne mængder mellem udfordringer og glæder i disse sekulære timer. Planetarisk påvirkning fra Saturn, din hersker, gør sin tydelige indflydelse i dine følelser. Dagens humør får en solid 3er, ikke en prangende päon, men heller ikke den græsselig klagesang. Balancedansen mellem dagens højdepunkter og punkter i dybet er nok til at holde dine humørsvingninger i skak.

Kærlighed: 2

Planetariske kræfter stryger ikke ægte kærlighed eller flirten frisk af fad idag hos dig, Stenbukken. Hæng ikke for længe med næbet! For kærlighedens karavane kører ad kringlede veje. Dine følelser har taget vinterfrakken på, men frygt ej! Kærligheden er ikke frosset helt væk! En 2er må næres på denne torsdag med de bedste tegn på varmere vinde i morgen.

Arbejde: 4.5

Jobbet kan virke som en dans på roser for dig i dag, takket være det suveræne sammenfald mellem Jupiter og Merkur. Disse planetariske partnere er som skabt til dine ambitioner og ruster dig i dag til at klare det meste på arbejdet. Du får en 4,5 i arbejdslyst og effektivitet, en karakter mange ville dø for at få på deres CV.

Venner: 4

Venskaber kan passe ind i den ellers stramme tidsplan. Madlig velvilje fra Venus får dig til at se dine venner i et nyt og klart lys, og du vil være i stand til at finde ro i deres selskab og dermed uddybe de eksisterende venskaber. En solid 4er til venskabsfronten, som altså tegner til, at du ender dagen med et smørret smil på læben.

Familie: 3

Familielivet bærer en treer på ryggen i dag. Selvom der kan være uoverensstemmelser under morgenbordet, vil de indre kerneplaneter hjælpe dig med at finde den perfekte balance mellem familiens behov og dine personlige grænser. En middelmådig dag også på hjemmefronten.

Succes: 4

Månen står for successen idag, og den ser godt nok positiv ud. Den skaber en bane af muligheder og åbner døre, du engang troede var lukkede. Hestekræfterne er i gang, idet Saturn favoriserer din beslutsomhed og ærgerrighed. En 4er på succes skalaen er lige i skabet.

Dagens dyr

Dagens dyr for dig, Stenbukken, er uden tvivl haren! Haren, med dens utrolige overlevelsesevner, personificerer dit evige higen og søgen efter balance i livets vilde vendsyssel og spejler din stædige beslutsomhed. Hvis haren kan hoppe over forhindringerne, hvorfor skulle du så ikke også kunne?

Torsdag d. 20.07

Denne torsdag den 20.07 er fyldt med modsætninger, men lad dig ikke skræmme, Stenbuk. Denne dag er din mulighed for at vise dig selv og hinanden, hvad du virkelig er lavet af. Gør som haren, spring over forhindringerne, behold balancen og blikket fast rettet mod succes. Du ved hvad de siger: “Ligegyldigt, hvor stenet vejen er, fortsæt – for det bliver bedre!”