Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en løve - stærk og majestæstisk.

Dagens humør

Ahh, en glædelig torsdag for alle løver derude! Det spirituelle humør for dagen får 4 ud af 5. Ikke noget galt, vel? Himmelske Jupiter er har sat sin kurs lige over løvenes hoveder i dag, og sender gode vibrationer ned over os alle. Du kan rumme verden med dit brøl!

Kærlighed

Dagens kærlighedskarakter får en lidt skæv vinkel, og vi rammer lige i midten – vi tildeler den en lunken 3/5. Mars har formørket Venus’ bløde glans en smule, så der kan forekomme et par kærlighedsudfordringer. Men det er ikke noget en sand løve ikke kan håndtere, vel? Tænd din indre flamme, og vise din partner din lidenskab på nye, spændende måder.

Arbejde

Månen holder øje med Saturn på arbejdsmarkedet, så her får vi en 4/5. Dagen byder på en blanding af muligheder og udfordringer, men du har det, der skal til, for at erobre det hele. Dit indre lederskab og kampånd vil sikre, at du er på toppen af din spil, så lad ikke nogen dæmpe dit brøl.

Venner

Venus står i skæret fra Uranus, hvilket fortæller os, at venskabsskabet for dagen skal få en 4/5. Der kan være fester, grillaftener, eller måske bare hyggelige stunder sammen. Du er midtpunktet, så lad ikke denne lejlighed gå til spilde!

Familie

Saturns indflydelse bremses af Jupiter i familiekredsen, så lad os være realistiske og gøre det til en 2/5. Der kan være små sammenstød og misforståelser, men husk på, at du er hjertet i din familie. Lad din styrke og varme binde alle sammen.

Succes

Merkur samarbejder med Saturn, og det er da umuligt at overse! Din succeskarakter for dagen får en på hatten – 5/5. Hvor befinder din drøm sig? Tag fat i den nu!

Dagens dyr

I dagens højeste ligestilling har vi valgt løven! Hvilket magtfuldt dyr og passende for vores stjernetegn! Dagens motivation kommer fra løvens evige styrke, fast beslutsomhed og utrættelige vilje. Sådan skal vi også takle vores dag!

Afslutning på dagen

Sikke en torsdag, den 20. juli! Denne dag har været en vugge af muligheder og udfordringer, men I løver ved, hvordan man takler dem. Husk at alt, hvad vi møder, gør os stærkere. Afslut dagen med en brølende taknemmelighed for alt, hvad universet har at byde på!