Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Flamingo. Du står majestætisk i verden og symboliserer skønhed og elegans.

Dagens humør

Åh!, det er en forfriskende én! Dagens humør for Vandmanden er et bragende 5 ud af 5. Jupiter smiler til dig fra himlens højder, og bringer et let og befriende humør med sig. Dit livlige sind bobler over med idéer. Nyd denne dag af latter, glæde, og skæmtene vil flyve lige så frit som en sommerfugl i brisen.

Kærlighed

I kærlighedsafdelingen vil Vandmanden opleve bølger på omkring 2 ud af 5 i dag. Venus forbereder sig på at skifte tegn og vil måske efterlade dig i et lidt afventende humør. Måske er det tid til at tage en pause og genoverveje nogle ting? Nogle gange er det evindelige spørgsmål, ‘hvem er jeg?’, det sværeste at besvare.

Arbejde

På arbejdsfronten scorer Vandmanden en solid 3 ud af 5. Selvom Mars måske sætter lidt pres på dig, takket være dens position i T-kvadratet, så kan du alligevel finde ro. Med dit innovative syn på tingene træder du frem på midten af scenen. Prøv at opretholde balancen mellem fantasi og virkelighed.

Venner

Når det gælder venner, er scoren i dag 0 ud af 5. Uranus er i konflikt med Pluto og kan bringe noget underliggende uenighed til overfladen. Men husk, kammerat, at selv skyerne med sølvforing fremkalder regn. Dette vil hjælpe dig med at rense luften og skabe klarhed.

Familie

Fut for fnat! Dit familie score er et bragende 4 ud af 5. Vandmanden vil føle sig hjemme i dag takket være Saturns støttende aspekt. Nyd denne kvalitetstid med familien og dyk ned i gamle minder. Måske er det tid til at bage din mormors berømte kanelruller?

Succes

Hold fast! Vær klar til et succesfuldt ryk i lykke, for dit succes-score er et formidabelt 5 ud af 5. Med Jupiter og Neptun der glanser i dine solrige horisonter, vil fantasierne forvandles til virkelighed. Håbet, troen og drømmene er i hænderne på stjernerne. Hvad venter du på, Vandmand? Verden er din østers.

Dagens dyr

Pingvin – Kold, rolig, og samlende, ligesom dig i dag. Med deres evne til at navigere gennem det iskolde antarktiske hav med ynde og hurtighed, og stå på fast grund til en lang vinter, er du i dag som en Pingvin. Du vil mærke et stærkt familiebånd og et stort pust af kold, klar luft i din sociale sfære.

Så luk øjnene, tag en dyb indånding og omfavn torsdagen den 10. august med åbne arme. Det er en dag fyldt med overraskelser, masser af sjove øjeblikke og i sidste ende, er det at finde roen i kaos, der tæller. Tag chancer, spring ud i det ukendte og gør denne dag endnu mere fantastisk, Vandmand!